Workshop Djembe

Deze workshop djembe is heel geschikt voor de teambuilding van uw groep. Tijdens het spelen zult u namelijk heel goed naar elkaar moeten luisteren om samen tot een mooi muziekstuk te komen.

Op ontspannen wijze leert u de ritmes onder de knie te krijgen. U leert uw verstand uit te zetten en op gevoel te spelen.

U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen in Scheveningen. De djembe’s staan voor u klaar en als iedereen er is kan de workshop djembe beginnen. Bij mooi weer zitten we lekker op het strand, bij minder weer zorgen we voor een overdekt stuk van het buiten terras.

U leert van onze professionele djembe leraar diverse ritmes. Ook zonder muzikale achtergrond zult u versteld staan hoe snel u kunt leren spelen op een djembe.

Teambuildings workshop Djembe

Haal een stukje Afrika naar het strand van Scheveningen met deze workshop djembe. Tijdens de workshop leert u van onze professionele djembe leraar alles over trommels,  ritmes en rituelen.

De djembe kan zowel zittend als staand worden bespeeld. Bij onze workshop djembe spelen we zittend. De djembe wordt tussen de benen gehouden met de onderkant op de grond. De trommel wordt dan iets naar voren gekanteld en met de knieën vastgehouden. Hierdoor is de onderkant van de trommel open waardoor het geluid kan vrijkomen.

Door intensief met elkaar samen te werken en goed naar elkaars ritme te luisteren bereikt u een gemeenschappelijk doel. Een eindresultaat om trots op te zijn en dit versterkt het teamgevoel.

Niet denken, maar doen!

Leer uw verstand uit te zetten en luister naar uw gevoel! Luister naar de andere spelers en ontspan!

Combineer deze workshop met een barbecue en borrel aan het strand. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact en offerte

“ We hebben heel erg genoten van de workshop lampen maken, goede begeleiding en de leuke locatie. Wij geven het uitje een 8 ”

Reactie van Shell op 28 mei 2015