Vliegeren

Vliegeren, ook wel Powerkiten Scheveningen genoemd, is al jaren een trend op het strand van Scheveningen. Al bij het minste zuchtje wind, zult u in Scheveningen allerlei soorten en kleuren vliegers de lucht in zien gaan.

Het vliegeren van tegenwoordig lijkt al lang niet meer op hoe het er vroeger aan toe ging. Hard rennen en hopen op een windvlaag is er tijdens deze workshop zeker niet bij.

U wordt ontvangen door onze instructeurs op het strand van Scheveningen. Zij hebben de vliegers al voor u klaar gelegd, zodat de les gelijk kan beginnen als de groep compleet is.

Tijdens de workshop maken we gebruik van het nieuwste matras vliegers van Ozone en hebben we daarnaast voor de variatie nog heel veel verschillende nasa wings om uit te proberen.

Vliegeren met meerlijnsvliegers, super veel fun op het strand!

Al onze vliegers zijn bestuurbare 2, 3 of 4 lijns vliegers. Deze zijn er in verschillende groottes en in verschillende vormen.  Afhankelijk van de samenstelling van de groep en de wind worden de vliegers (kites) voor die dag gekozen.

De workshop begint met een stukje veiligheid voor uzelf en voor de mensen om u heen. We starten daarom altijd met kleine vliegers om u te laten voelen hoeveel kracht er op een vlieger staat.

U leert de vlieger te besturen en te controleren. Net zo lang tot u vertrouwd bent met het materiaal. Heeft u de vlieger onder controle? Dan is het playtime…Gegarandeerd, veel fun en speelplezier op het strand.

In groepjes gaat u onder begeleiding van onze instructeurs het strand op voor misschien wel uw eerste kleine oefensprong!

Vliegeren Scheveningen: Actief uitwaaien op het strand!

Naast het vliegeren, kunnen wij ook een barbecue of borrel voor u organiseren.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Contact en offerte

“ Powerkiten Scheveningen met ruim 30 medewerkers van Visio. Een heerlijke dag met veel zon en uitstekende wind. Zo willen we iedere dag wel komen uitwaaien op het strand. Zij boekten aansluitend een barbecue bij strandpaviljoen Boononoonoos, waar het nog lang nagenieten was! ”

Reactie van Visio op 23 augustus 2015