Workshop krav maga

Deze workshop krav maga wordt gegeven op het strand van Scheveningen en is een moderne vorm van zelfverdediging. U leert zich tijdens de workshop krav maga, op een realistische manier te verdedigen tegen aanvallen van buitenaf.

U traint tijdens de workshop uw mentale & fysieke weerbaarheid en verbetert ondertussen uw lenigheid en kracht. Krav maga is een leerzame workshop, die u in uw dagelijks leven kunt toepassen.

Daarbij worden u verschillende technieken van trappen en stoten geleerd. U leert zich te verdedigen op diverse aanvallen. De workshop wordt gegeven op eigen niveau. Dus iedereen kan deelnemen.

Workshop krav maga voor jong & oud

U gebruikt uw hele lichaam om u te verdedigen, van armen en benen tot ellebogen en knieën.

 

De technieken die gebruikt worden, zijn zo eenvoudig mogelijk en sluiten aan op uw natuurlijke reflexen. Hierdoor zijn ze snel en makkelijk aan te leren en hoeft u niet heel lenig en sterk te zijn om zich met behulp van krav maga, goed te kunnen verdedigen.

Dat maakt deze workshop krav maga geschikt voor alle leeftijden en doelgroepen.

Natuurlijk zijn factoren als lenigheid, snelheid en conditie belangrijk tijdens een ‘situatie’. Deze zijn trainbaar en worden daarom ook onder de loep genomen tijdens de workshop.

Zij zijn echter geen voorwaarden om aan de workshop krav maga deel te nemen. Net zo min als dat u een Martial Arts-achtergrond nodig heeft. Iedereen kan meedoen!

Actieve en leerzame workshop op het strand

Combineer deze leuke actieve workshop met een barbecue of borrel bij één van onze strandlocatie partners.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact en offerte

“ Veel leuke reacties mogen ontvangen van enthousiaste collega’s. Voor herhaling vatbaar. Super leuke en goede begeleiding. Zelf weinig voorbereiding om te regelen, Boost Events heeft dit super voor ons geregeld!
Aldus Ivonne van Buuren ”

Reactie van Politie Haaglanden met 150 personen op 13 september 2014