Expeditie Robinson Scheveningen

Expeditie Robinson Scheveningen is hèt teambuildingsuitje aan het strand van Scheveningen. Het is gebaseerd op het populaire tv programma van RTL5.  Waar bekende Nederlanders, op een onbewoond eiland, om de fel begeerde Robinson titel strijden!

Expeditie Robinson Scheveningen met Sander Janson!

Deze Expeditie Robinson Scheveningen speelt u niet individueel maar in team verband. U wordt ontvangen op het strand van Scheveningen voor een echte team uitdaging. Uw spelbegeleider is Sander Janson. Hij was zelf, één van de kandidaten van Expeditie Robinson 2015.

Hij weet dus als geen ander hoe het is, om de expeditie proeven te spelen.  U wordt meegenomen naar “Scheveningen eiland”, waar u gaat uitmaken welk team zich de echte Robinson mag noemen.

Pas als het laatste spel gespeeld is, zal de winnaar bekend worden. Dus houdt u van competitie, spanning en een heleboel fun, dan is deze expeditie zeker iets voor u!

 

De spellen variëren van fysieke opdrachten en behendigheid spellen tot geheugen en balans games. Benut de sterke punten van uw teamgenoten en zet vooral de juiste mensen op de juiste plaats. Speel slim en kijk goed naar de mogelijkheden van uw team.

Kleine teams zodat iedereen actief mee doet

We spelen de expeditie met kleine teams van maximaal 7 personen per team. Het spel bestaat uit zes speelrondes waarin alle teamleden actief meespelen.

Op het programma van Expeditie Robinson Scheveningen staan: de Fire game, Memory game, Balance game, The Rope, Katapult en Archery target. Het spel duurt zo’n 3,5 uur en staat garant voor een hele middag speelplezier.

Dit teambuildings uitje is te boeken voor groepen vanaf 20 personen. Is uw groep kleiner? Neem dan even contact met ons op. Wellicht is er op uw gekozen datum reeds een andere groep. Dan is het spel  al opgebouwd en kunnen we groepen vanaf 10 personen ook laten spelen. Uiteraard speelt u met uw eigen groep, uw eigen spel!

U kunt ook even kijken bij onze beachgames. Deze duurt 1,5 uur en is te spelen vanaf minimaal 10 personen.

 

Teambuilding voor groepen!

Combineer de expeditie met een lekkere barbecue of beach borrel na afloop van het spel.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact en offerte

“ Wij hebben erg genoten van dit uitje, spannende en goede onderdelen.
Leuke begeleiding door Sander Janson. ”

Reactie van Vriendengroep met 25 personen op 26 september 2015