Powerkiten

Powerkiten ook wel vliegeren op het strand genoemd, wordt gedaan met 2, 3 of 4 lijns vliegers in allerlei soorten en maten. Powerkiten is zonder meer de meest populaire strand activiteit van dit seizoen.

Deze vliegers zijn bestuurbaar en dat geeft nou juist het hoge fun gedeelte. Het hard rennen en hopen dat de kite de lucht in gaat, is er tegenwoordig niet meer bij. U zult versteld staan hoeveel kracht er op een vlieger staat en wat u allemaal met een kite kunt doen.

Powerkiten voor groepen

U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen. Als uw groep compleet is, gaat u onder leiding van onze instructeurs het strand op. Afhankelijk van de samenstelling van de groep en de wind worden de kites (vliegers) voor die dag gekozen.

U leert tijdens de les, veilig met een kite om te gaan en hoe u de kite onder controle houdt. We beginnen onze lessen met klein materiaal om u vertrouwd te maken met de vliegers.

Naarmate de les vordert en u dus weet wat u doet, worden de vliegers groter. Houdt u het liever bij een kleiner type vlieger, dan kan dit uiteraard ook.

Maar voor wie het niet groot genoeg kan zijn, maakt misschien wel zijn eerste kleine oefensprong! Nat wordt u in ieder geval niet, we blijven op het strand.

Vliegeren met bestuurbare kites

Al jaren worden bestuurbare kites verder ontwikkeld, waarbij de ontwikkeling van materialen een belangrijke rol speelt. Powerkiten is een moderne hobby geworden, met allerlei vormen zoals trick- en teamvliegers, kite buggyen en natuurlijk het zeer populaire kitesurfen.

Boost Events maakt gebruik van het nieuwste materiaal. We vliegeren met zowel matras vliegers als nasawings in allerlei maten. Aan het einde van een workshop heeft u de diverse materialen allemaal kunnen gebruiken en weet u alles over powerkiten Scheveningen.

Powerkiten Scheveningen tijdens een bedrijfsuitje of vrijgezellenuitje

Combineer deze workshop powerkiten Scheveningen met een andere activiteit en sluit uw dag af met een barbecue bij een strandpaviljoen.

Neem contact met ons op, we werken graag een vrijblijvend voorstel uit.

Contact en offerte

“ Powerkiten Scheveningen met ruim 30 medewerkers van Visio. Een heerlijke dag met veel zon en uitstekende wind. Zo willen we iedere dag wel komen uitwaaien op het strand. Zij boekten aansluitend een barbecue bij strandpaviljoen Boononoonoos, waar het nog lang nagenieten was! ”

Reactie van Visio op 23 augustus 2015