Personeelsuitje Scheveningen

Een personeelsuitje Scheveningen kan zowel bestaan uit actieve als creatieve workshops. Door een combinatie te maken van activiteiten heeft u een personeelsuitje strand dat helemaal aansluit bij uw team. Bel of mail ons gerust, wij stellen graag een op maat gemaakt uitje voor u samen.

Diverse workshops en strandactiviteiten

De meeste workshops en activiteiten duren zo’n anderhalf uur. Tijdens een middagprogramma kunt u ruimschoots aan twee verschillende keuze workshops deelnemen. De start en eindtijden van de workshops zijn hetzelfde. Hierdoor is de break, tussen de activiteiten,  voor de hele groep op het zelfde moment.

Deze break wordt gebruikt om even iets te drinken en om even met collega’s bij te kletsen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om met de hele groep aan één activiteit deel te nemen. Onze prijzen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en uw activiteitenkeuze.

 

Personeelsuitje Scheveningen inclusief barbecue

Naast de verzorging van actieve en creatieve workshops van uw personeelsuitje Scheveningen, mag de innerlijke mens natuurlijk ook niet worden vergeten. Wij hebben voor u een aantal strandpaviljoenen in Scheveningen samengesteld waar wij graag mee samenwerken.

Samen met deze locaties doen wij er alles aan, om van uw uitje Scheveningen een succes te maken!

Deze strandlocaties zijn stuk voor stuk uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partners voor de invulling van een bedrijfsuitje strand. U kunt kiezen voor diverse looks: van Caribisch en knus tot modern en luxe. Welk strandpaviljoen u ook kiest, wij verzekeren u van een bijzonder bedrijfsuitje Scheveningen.

 

Voorbeeld personeelsuitje Scheveningen

Uw personeelsuitje Scheveningen kan bestaan uit verschillende activiteiten en workshops.
Tijden, workshops en catering kunt u zelf naar wens invullen.
Contact en offerte

Stel uw eigen personeelsuitje Scheveningen samen

Boost nodig?

Frisse wind nodig, in uw bedrijf? Gebruik de ongedwongen en relaxte vibe van het strand om uw medewerkers een boost te geven! Wij werken al ruim 14 jaar op het Scheveningse strand. We kennen Scheveningen en het strand als geen ander. We werken alleen met de beste locaties en doen er alles aan om uw personeelsuitje Scheveningen tot in de puntjes te verzorgen.

Wij denken graag met u mee

Wij denken graag mee over de invulling van uw stranduitje Scheveningen. Of u nu met 10 of met 500 personen komt, wij hebben voor ieder gezelschap een passend uitje. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.