Personeelsuitje Scheveningen

Een personeelsuitje Scheveningen kan zowel bestaan uit actieve als creatieve workshops. Door een combinatie te maken van activiteiten heeft u een personeelsuitje strand dat helemaal aansluit bij uw team. Bel of mail ons gerust, wij stellen graag een op maat gemaakt uitje voor u samen.

Diverse workshops en strandactiviteiten

De meeste workshops en activiteiten duren zo’n anderhalf uur. Tijdens een middagprogramma kunt u ruimschoots aan twee verschillende keuze workshops deelnemen. De start en eindtijden van de workshops zijn hetzelfde. Hierdoor is de break, tussen de activiteiten,  voor de hele groep op het zelfde moment.

Deze break wordt gebruikt om even iets te drinken en om even met collega’s bij te kletsen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om met de hele groep aan één activiteit deel te nemen. Onze prijzen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en uw activiteitenkeuze.

 

Personeelsuitje Scheveningen inclusief barbecue

Naast de verzorging van actieve en creatieve workshops van uw personeelsuitje Scheveningen, mag de innerlijke mens natuurlijk ook niet worden vergeten. Wij hebben voor u een aantal strandpaviljoenen in Scheveningen samengesteld waar wij graag mee samenwerken.

Samen met deze locaties doen wij er alles aan, om van uw uitje Scheveningen een succes te maken!

Deze strandlocaties zijn stuk voor stuk uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partners voor de invulling van een bedrijfsuitje strand. U kunt kiezen voor diverse looks: van Caribisch en knus tot modern en luxe. Welk strandpaviljoen u ook kiest, wij verzekeren u van een bijzonder bedrijfsuitje Scheveningen.

 

Voorbeeld personeelsuitje Scheveningen

Uw personeelsuitje Scheveningen kan bestaan uit verschillende activiteiten en workshops.
Tijden, workshops en catering kunt u zelf naar wens invullen.
14.00
ontvangst strandpaviljoen
14.30
aanvang 1e workshop
16.00
break
16.30
aanvang 2e workshop
18.00
afsluiting activiteiten
18.30
aanvang barbecue
20.30
afsluiting uitje
Contact en offerte

Stel uw eigen personeelsuitje Scheveningen samen

Boost nodig?

Frisse wind nodig, in uw bedrijf? Gebruik de ongedwongen en relaxte vibe van het strand om uw medewerkers een boost te geven! Wij werken al ruim 14 jaar op het Scheveningse strand. We kennen Scheveningen en het strand als geen ander. We werken alleen met de beste locaties en doen er alles aan om uw personeelsuitje Scheveningen tot in de puntjes te verzorgen.

Wij denken graag met u mee

Wij denken graag mee over de invulling van uw stranduitje Scheveningen. Of u nu met 10 of met 500 personen komt, wij hebben voor ieder gezelschap een passend uitje. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Neem contact met ons op

Personeelsuitje Scheveningen met een grote groep?

Personeelsuitje Scheveningen organiseren en u bent met een grote groep? Wij vinden hoe groter, hoe leuker!

Hoe groter uw groep, des te meer verschillende activiteiten en workshops er kunnen worden gekozen. Fijn, want zo zit er voor iedereen wel iets leuks bij.

Personeelsuitje Scheveningen en vooraf inschrijven

Voor groepen vanaf 60 personen adviseren we om van te voren iedereen in te schrijven op de activiteit(en) die zij willen doen.  Achter onze website draait een handige applicatie die dit voor u doet. Het enige wat u hoeft te doen, is een linkje doorsturen naar alle genodigden. De rest wordt voor u gedaan.

De deelnemers vullen het formulier in. U kunt altijd een “tussenstand” bij ons opvragen om te kijken wie zich heeft opgegeven en wie nog niet. Als iedereen heeft ingeschreven wordt de indeling gemaakt.

Daarna wordt de indeling verstuurd en verzorgen wij de rest. Dus tijdens het uitje kunt u zelf net zo genieten als de rest van uw groep.

Wilt u uw uitje Scheveningen tot op het laatste moment een verrassing laten? Dat kan uiteraard ook. U kunt dan op de dag zelf inschrijven. Wij zorgen dan voor inschrijfsheets waarop iedereen zich kan aanmelden.

Personeelsuitje Scheveningen met een grote groep?