Over ons

Boost Events: het evenementenbureau Scheveningen!

Boost Events is hèt evenementenbureau Scheveningen. Met onze jarenlange ervaring en een breed assortiment zijn wij uw partner voor een geslaagd uitje op het strand. Ieder jaar passen wij ons assortiment aan, zodat u altijd de leukste en nieuwste activiteiten kunt kiezen.

Wij hebben alle workshops en activiteiten in eigen beheer heeft. Zo kunnen wij goede kwaliteit leveren en onze prijzen zo laag mogelijk houden.

Het is alweer bijna 15 jaar geleden dat wij begonnen in Scheveningen als kleine traiteur.  Wij kookten voor de Scheveningse buurt en voerden daarnaast catering voor diverse grote en kleine evenementen aan het strand. Vanaf die tijd zijn wij bijna dagelijks op het strand te vinden met het uitvoeren van onze events.

Evenementenbureau Scheveningen met horeca als achtergrond

Doordat de vraag naar goed georganiseerde uitjes Scheveningen inclusief lekker eten steeds groter werd, is sinds 2005 de focus gericht op het organiseren van bedrijfsuitjes. Met horeca als achtergrond, benaderen wij onze uitjes steeds met een gastvrije gedachte. Wij zijn flexibel en hebben een betrouwbare planning. Bij Boost Events is de klant nog steeds koning!

Begin 2008 is er een nieuw bedrijfspand aangekocht. In het nieuwe kantoor wordt met het team fulltime aan bedrijfsevenementen gewerkt.

Het team is in de loop der jaren flink gegroeid en bestaat tegenwoordig uit sport instructeurs, workshop begeleiders en back-office medewerkers. De liefde voor gezond en lekker eten is gebleven en is nog steeds terug te vinden op het strand.

Onze events worden gecombineerd met heerlijke catering van de door Boost Events geselecteerde locaties.

Paula Jelier

De reislustige Paula Jelier heeft haar sporen in de horeca- en entertainmentbranche al ruim verdiend. In verschillende landen heeft zij haar organisatietalent laten gelden in zowel management als creatieve functies.

Organisatorische duizendpoot met creatieve achtergrond

De passie voor zand, zee en mensen komt voort uit haar jeugd, die zij heeft genoten aan de gezellige Zeeuwse kust. Dit bracht haar uiteindelijk bij de organisatie van uitjes Scheveningen, waar zij de organisatorische duizendpoot is achter Boost Events.

“Ik heb in verschillende landen gewoond en gewerkt, maar telkens bleef de charme van het strand en de interactie van de horeca mij trekken. Ik zou dan ook niet zonder die twee kunnen! Met Boost Events heb ik mijn passies bijeen en kan ik al mijn creativiteit kwijt.”

René Benders

Voormalig chefkok René Benders verzorgde de catering voor alle uitjes Scheveningen vanuit de eigen professionele keuken. Door zijn ervaring als eigenaar van een restaurant en een traiteur, weet hij steeds feilloos invulling te geven aan het culinaire deel van de evenementen.

Sportieve kitesurfer en chef kok met heel veel geduld

Inmiddels is hij zelf ook regelmatig op het strand en in het water te vinden. Op zijn favoriete kitesurfspot Scheveningen pakt hij regelmatig een golfje mee!

“Na een aantal jaren koken in restaurants en voor mijn eigen traiteur was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging ligt voor mij op het strand. Tijdens onze events is een dag nooit hetzelfde. De afwisseling van activiteiten, het weer en de diversiteit van de groepen maakt dit voor mij de ideale baan!”

Workshop begeleiders en stagiares

Onze workshops en activiteiten tijdens onze uitjes Scheveningen worden verzorgd door professionals. Zij zijn allemaal gespecialiseerd in de workshop die zij geven en zijn veelal zelfstandig ondernemer of zzp-er. Met andere woorden mensen met een passie voor hun vak!

Evenementen bureau met een groot netwerk

Voor iedere sport, workshop of activiteit hebben wij dan ook verschillende instructeurs. In de loop der jaren hebben we een groot netwerk opgebouwd. Met deze begeleiders werken we al jaren samen en met sommigen zelfs al vanaf het allereerste begin van onze uitjes Scheveningen.

Op het Boost-kantoor is ook een plek gereserveerd voor stagiaires. De veelzijdigheid van de uitjes Scheveningen maakt Boost Events voor studenten van verschillende opleidingen een ideale leerplek. En wie wil er niet regelmatig vergaderen op het strand?