Golfsurfen

Kom golfsurfen aan het strand van Scheveningen! Tijdens deze workshop golfsurfen  gaat u onder leiding van een ervaren instructeur de Noordzee in. Scheveningen is al jaren de surfspot van Nederland en is de ideale plek voor de beginnende surfer.

Dankzij de ligging van de haven van Scheveningen is er bijna altijd een plek te vinden waar u enigszins beschut ligt tegen de zuid-westenwind. Dit in combinatie met bepaalde zeestromingen geeft Scheveningen de ideale condities om te leren golfsurfen.

Wetsuit en warm water douche

U wordt ontvangen aan het strand, voor waarschijnlijk uw eerste kennismaking met surfen. Als de groep compleet is, worden de wetsuits uitgedeeld en kunt u zich omkleden. Door deze wetsuits heeft u zeker geen kou en houdt u het een stuk langer vol.

Na de theoretische uitleg, wordt u op het strand vertrouwd gemaakt met het materiaal. We leren u hoe u uw board onder controle houdt en welke regels u daarbij voor u eigen veiligheid en die van anderen in acht moet nemen.

 

Golfsurfen voor groepen, veel actie en fun!

U leert tijdens de les alles over stromingen en hoe u hier mee om moet gaan. Na de theorie is het tijd om zelf het water in te gaan.

De kunst van golfsurfen, is mee peddelen met een golf en goed inschatten waar de golf gaat breken. Op het juiste moment gaan staan en meegenomen worden door een golf, geeft een enorme kick! Timing is dan ook één van de belangrijkste onderdelen van een workshop golfsurfen.

Voor onze workshops maken we gebruik van longboards. Dit zijn lange, brede boards die zowel voor grote als kleine golven geschikt zijn. Ze zijn zeer stabiel en hebben veel drijfvermogen. Zelfs als de golf nauwelijks kracht heeft, kunt u nog gaan staan. Ideaal voor beginners!

De golfsurf lessen Scheveningen zijn inclusief gebruik van wetsuit en board en is onder leiding van een instructeur. Warme stranddouches en omkleed ruimte zijn aanwezig.  Wat u zelf moet meenemen is badkleding, een handdoek en een zwemdiploma.

Laat u meenemen door de golven, tijdens een workshop golfsurfen Scheveningen

Combineer deze surfles met een heerlijke barbecue of diner bij één van onze strandlocatie partners.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact en offerte

“ We hebben heel erg genoten van de workshop lampen maken, goede begeleiding en de leuke locatie. Wij geven het uitje een 8 ”

Reactie van Shell op 28 mei 2015

“ Tekst en uitleg ”

Reactie van Bedrijf op 10 december 2015