Rondleiding Scheveningen

Tijdens deze rondleiding Scheveningen maakt u kennis met het vissersdorp Scheveningen. Onze gids neemt u mee voor een boeiende wandeling langs alle bezienswaardigheden die ons dorp kent. Van de vernieuwde boulevard en vissershuisjes tot een bezoek aan het Kurhaus.

Daarbij krijgt u een beeld van de strijd die de Scheveningers altijd hebben moeten voeren tegen het water en van de totstandkoming van de visserijhavens.

Onze gids weet tijdens de rondleiding Scheveningen honderduit te vertellen over de geschiedenis van het dorp en zijn bewoners.

Rondleiding Scheveningen voor groepen!

U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen in Scheveningen. Als de groep compleet is, kan de wandeling beginnen.

 

Uw gids kent Scheveningen als zijn rechter broekzak en zal u met enthousiasme zijn dorp laten zien. Voordat de rondleiding begint, kunt u zelf aangeven waar uw interesse naar uitgaat.

Van architectuur, geschiedenis tot aan bepaalde plaatsen die u graag wilt bezoeken. Onze gids zal hierop inspelen, zodat u een wandeling door Scheveningen heeft die helemaal aansluit bij uw interesses en wensen.

Het start en eindpunt van de rondleiding Scheveningen zijn flexibel. Onze gids kan u bijvoorbeeld bij een strandpaviljoen ophalen en ergens anders weer terugbrengen.  Uiteraard onder voorbehoud, opdat hij er een interessante wandeling van kan maken.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid. Wij helpen u graag met de invulling van uw bedrijfsuitje Scheveningen.

Rondleiding Scheveningen als onderdeel van een bedrijfsuitje Scheveningen

Deze rondleiding Scheveningen bieden wij alleen als onderdeel van een bedrijfsuitje Scheveningen.

U kunt de rondleiding dan combineren met één van onze andere workshops en met een barbecue of diner aan het strand van Scheveningen.

Contact en offerte

“ Veel leuke reacties mogen ontvangen van enthousiaste collega’s. Voor herhaling vatbaar. Super leuke en goede begeleiding. Zelf weinig voorbereiding om te regelen, Boost Events heeft dit super voor ons geregeld!
Aldus Ivonne van Buuren ”

Reactie van Politie Haaglanden met 150 personen op 13 september 2014