Rondleiding Beelden aan Zee

Een rondleiding Beelden aan Zee bijwonen? Tijdens een bedrijfsuitje Scheveningen bieden wij de mogelijkheid dit prachtige museum Beelden aan Zee olv een gids te bezoeken. Een rondleiding Beelden aan Zee wordt verzorgd door een enthousiaste gids die u alles verteld over de diverse tentoonstellingen die er op dat moment in het museum zijn.

Deze tentoonstellingen wisselen regelmatig. Dus ook al bent u al een keer eerder in het museum geweest, dan is er 6 maanden later weer een andere tentoonstelling om van te genieten.

Bezoek ook de spookjes beelden aan zee

Het museum Beelden aan Zee ligt verscholen in het duin. Vlak achter de bekendere Sprookjes Beelden aan Zee. Sprookjes Beelden aan zee is een openbaar beeldterras. Dit terras bevindt zich midden op de boulevard van Scheveningen.

Sprookjes Beelden aan Zee bestaat uit  drieëntwintig  beelden van de New Yorkse beeldhouwer Tom Otterness. Zoals de naam al aangeeft, bestaan de beelden uit diverse sprookjes.

 

De rondleiding door dit museum is te boeken als onderdeel van een bedrijfsuitje Scheveningen. Wij brengen uw groep naar het museum, waar de gids u rond zal leiden.

Beelden aan Zee wordt naast een kleine vaste staf geleid door maar liefst 180 vrijwilligers! Enthousiaste mensen die in hun vrije tijd iets willen terug doen voor de maatschappij.

Rondleiding Beelden aan Zee voor groepen

Zij verrichten naast alle algemene taken ook de rondleidingen en nog veel meer zaken die verband houden met het dagelijks reilen en zeilen van het museum. Na afloop van de rondleiding heeft u nog tijd om op eigen gelegenheid rond te kijken in het museum.
Daarna is het zeker de moeite waard om nog even langs de Sprookjes Beelden op de boulevard te lopen. Herkent u alle sprookjes?

Beelden aan Zee als onderdeel van een bedrijfsuitje Scheveningen

Combineer deze rondleiding Beelden aan Zee met één van onze overige actieve of creatieve workshops op het strand van Scheveningen.

Sluit uw rondleiding Beelden aan zee af met een heerlijke barbecue bij één van onze strandlocatiepartners.

Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en de mogelijkheden. Wij helpen u graag met de invulling van uw bedrijfsuitje Scheveningen.

Contact en offerte