Beachvolleybal

Beachvolleybal behoeft eigenlijk geen introductie, iedereen heeft wel eens meegespeeld of gekeken naar een beachvolleybal toernooi. Het is dan ook één van de meest beoefende sporten op het strand van Scheveningen.

Afhankelijk van het aantal deelnemers worden er velden uitgezet, waarop de teams tegen elkaar zullen gaan strijden. Beachvolleybal is het onderdeel voor deelnemers die van competitie houden.

Toernooien vanaf 20 personen

U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen in Scheveningen, waar de velden al voor u klaar staan. Als de groep compleet is, dan kan de competitie beginnen. Wij organiseren begeleide volleybal toernooien met scheidsrechters en spelbegeleiding vanaf 20 personen.

Is uw groep kleiner dan kunt u een los veld (of velden) bij ons huren. Wij verzorgen alle materialen, de op en afbouw, en u kunt de hele dag gebruik maken van het beachvolleybalveld.

Beachvolleybal Scheveningen

Beachvolleybal is een variant van volleybal in de zaal en is sinds 1996 een officiële olympische sport. Het belangrijkste verschil met zaalvolleybal is, het aantal spelers in het team. Bij internationale wedstrijden bestaat een team uit twee spelers, op lager niveau kan dit drie of vier zijn.

Bij Boost Events kan een team ook uit zes of zeven spelers bestaan en zijn de spelregels iets eenvoudiger gemaakt. Het is tenslotte de bedoeling om een leuke dag op het strand te hebben en dat de bal zoveel mogelijk rond gaat zonder de grond te raken.

U kunt van te voren zelf uw teams indelen en ze bijvoorbeeld een leuke naam geven. Maar op de dag zelf een indeling maken, kan uiteraard ook.

Wij werken samen met diverse strandpaviljoens, waar u gebruik kunt maken van een hapje en een drankje. Mocht er even een buitje aankomen, dan schuilen we binnen totdat de bui weer voorbij is.

Beachvolleybal Scheveningen, uitstekend voor de teambuilding van uw groep

Kom ook een toernooi spelen op het strand. Super veel fun en goed voor de teambuilding!

Combineer een volleybal toernooi met een diner of barbecue bij één van onze strandlocatie partners. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Contact en offerte

“ 
Het beachvolleybal toernooi was heel goed georganiseerd, waardoor wij gelukkig minder werk hadden. De scheidsrechters waren op tijd, compleet verzorgd, alles is netjes op tijd op en afgebouwd en met een goed speelschema. Het personeel was vriendelijk. ”

Reactie van Siemens met 227 personen op 08 juli 2015