Ibiza armbandjes maken

Super leuk, deze workshop Ibiza armbandjes maken!  Roze, blauw, groen, zwart, wit… Ibiza armbandjes kunt u maken in alle kleuren van de regenboog. Deze vrolijk gekleurde armbandjes zijn een Eye catcher voor iedere pols.

Op het strand van Scheveningen,  wordt u ontvangen bij één van de leuke strandpaviljoens. De werktafels staan bij binnenkomst voor u klaar, zodat u gelijk kunt beginnen. Op tafel vindt u kraaltjes, metalen tussenstukken, bedeltjes en overige materialen. Daarbij vindt u ook diverse voorbeelden om wat extra inspiratie op te doen. Zodat u na een korte uitleg en de nodige tips en tricks, zelf aan de slag kunt om uw eigen ontwerp te maken.

Workshop Ibiza armbandjes maken

Een workshop Ibiza armbandjes maken is super leuk voor een vrijgezellenfeestje of als onderdeel van een bedrijfsuitje Scheveningen! Maar voor welke gelegenheid de workshop ook is, een workshop armbandjes maken, valt bij de meeste damesgroepen zeker in de smaak.

 

Tijdens de workshop, maakt u vijf verschillende armbandjes. Deze vijf bandjes samen, vormen uiteindelijk één geheel aan uw pols. U maakt de armbandjes van kleine kraaltjes, grote kralen en de populaire zilveren of gouden tussenstukken.

Er is suède, diverse gouden en zilveren bedeltjes, schelp, peace kralen en nog veel meer… Dus er is keuze genoeg om een arm vol Ibiza armbandjes te maken. Mocht u geen inspiratie hebben, dan helpen wij u graag met het maken van een ontwerp. De bandjes worden geregen op elastiek, hierdoor zijn ze makkelijk aan en uit te doen.

Het resultaat van een workshop Ibiza armbandjes mag er zijn! Een arm vol zomerse bandjes!

Bent u niet zo van al die verschillende kleurtjes? U kunt uw armbandjes ook in neutrale of aardetinten maken. Kortom deze workshop is geschikt voor heel veel verschillende groepen.

Leuk voor vrijgezellenuitjes en dames groepen!

Combineer de workshop Ibiza bandjes maken met lekkere tapa’s , beach barbecue of diner.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact en offerte

“ We hebben heel erg genoten van de workshop lampen maken, goede begeleiding en de leuke locatie. Wij geven het uitje een 8 ”

Reactie van Shell op 28 mei 2015