Ibiza armbandjes maken

Super leuk, deze workshop Ibiza armbandjes maken! Deze gekleurde bandjes zijn een eyecatcher voor iedere pols. Roze, blauw, groen, zwart, wit… Ibiza armbandjes kunt u maken in alle kleuren van de regenboog.

Wij werken aan het strand van Scheveningen, waar u wordt ontvangen bij één van de leuke strandpaviljoens.

De tafels staan bij binnenkomst voor u klaar.  Deze staan vol met kralen en materialen zodat u gelijk kunt beginnen. Met mooi weer werken we buiten in het zonnetje. Bij minder weer gaan we lekker naar binnen.

Workshop Ibiza armbandjes maken

Een workshop Ibiza armbandjes maken is heel geschikt voor vrijgezellenfeestjes of als onderdeel van een bedrijfsuitje Scheveningen!

 

Tijdens de workshop, maak u zes verschillende bandjes. Deze zes bandjes samen, vormen uiteindelijk één geheel aan uw pols. U maakt de armbandjes van kleine kraaltjes, grote kralen en de populaire zilveren of gouden tussenstukken met tekst.

Er is suède, diverse gouden en zilveren bedeltjes, schelp, peace kralen en nog veel meer… Kortom, keuze genoeg om een arm vol Ibiza armbandjes te maken. En mocht u geen inspiratie hebben, dan helpen wij u graag. De bandjes worden geregen op elastiek, dus ze zijn makkelijk aan en uit te doen.

Het resultaat van een workshop Ibiza armbandjes mag er zijn! Een arm vol zomerse bandjes!

Bent u niet zo van al die verschillende kleurtjes? U kunt uw armbandje ook in neutrale of aardetinten maken. Kortom er is voor ieder wat wils.

Leuk voor vrijgezellenuitjes en dames groepen!

Combineer de workshop Ibiza bandjes maken met lekkere tapa’s , beach barbecue of diner.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Duur:
+/- 2 uur
Minimaal:
8 personen
Prijs:
€ 22,50 pp ex BTW
Te boeken:
van maart t/m oktober
Contact en offerte

“ We hebben heel erg genoten van de workshop lampen maken, goede begeleiding en de leuke locatie. Wij geven het uitje een 8 ”

Reactie van Shell op 28 mei 2015