Schilderen a la Andy Warhol

Zomerse kleuren en vrolijke prints zijn de ingrediënten voor deze workshop schilderen a la Andy Warhol. Iedereen kent wel een werk van de pop-art kunstenaar Andy Warhol.  Het pop-art portret dat hij maakte van Marilyn Monroe is één van zijn bekendste werken en is wereldberoemd.

Schilderen in pop-art stijl

Tijdens deze workshop schilderen a la Andy Warhol gaat u uw eigen portret (of dat van een collega) in mooie kleuren op doek vastleggen.

Vooraf vragen wij u alle portret foto’s van alle deelnemers aan te leveren zodat deze op doek kunnen worden gedrukt. Hiermee is de basis alvast gelegd en kunt u tijdens de workshop direct beginnen met de kleurencompositie.

U wordt ontvangen op het strand van Scheveningen, waar u onder leiding van ons beeldend kunstenaar een prachtig gekleurd werk maakt.

De tafels liggen vol met kwasten, verf  en voorgedrukte doeken. Nu zijn ze nog saai en wit, maar na 1,5 uur komen er vrolijk gekleurde portretten tevoorschijn.

Voorbereidingen van een Andy Warhol workshop

Een week voor aanvang van de workshop vragen wij u de foto’s aan te leveren, zodat we deze op tijd op doek kunnen drukken. Des te groter de foto’s, des te mooier is het eindresultaat .U kunt in plaats van een foto van uzelf, natuurlijk ook een foto gebruiken van familieleden, huisdieren of bijvoorbeeld van een geboortekaartje.

Aan het einde van de workshop kunt u uw doek mee naar huis nemen maar u kunt u de doeken ook mee naar het werk nemen. Hang ze bij elkaar  en fleur uw kantoor of  wachtruimte helemaal op. Waar u ze ook ophangt, u heeft in ieder geval een blijvende herinnering aan deze workshop schilderen a la Andy Warhol.

Maak samen een super leuke facewall!

Combineer deze workshop met een heerlijk diner of barbecue aan het strand.

Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Contact en offerte

“ Veel leuke reacties mogen ontvangen van enthousiaste collega’s. Voor herhaling vatbaar. Super leuke en goede begeleiding. Zelf weinig voorbereiding om te regelen, Boost Events heeft dit super voor ons geregeld!
Aldus Ivonne van Buuren ”

Reactie van Politie Haaglanden met 150 personen op 13 september 2014