Etagère schilderen

Super leuk, deze workshop etagère schilderen! Niet alleen ontspannend om te doen, maar u neemt na afloop ook nog een leuk aandenken mee naar huis. Deze handige etagère komt goed van pas tijdens de kerstdagen, verjaardag, pasen of andere feestelijke gelegenheid.

Etagère schilderen met uw eigen thema

De etagère bestaat uit drie lagen,  dus u kunt er lekker veel op kwijt. Tijdens de workshop gaat u deze beschilderen met met porseleinverf.

We beginnen de workshop met het bepalen van een thema en het uitzoeken van de sjablonen. Als de basis gelegd is, gaan we beginnen met het inkleuren van de bordjes.

Deze workshop is geschikt voor iedereen omdat u zowel met handige sjablonen als met uw eigen creativiteit kunt werken. U zult versteld staan van het prachtige eind resultaat.

U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen. Bij binnenkomst zijn de tafels voor u ingedekt met het serviesgoed, kwasten, stiften en porseleinverf.

 

Er staan diverse voorbeelden op tafel om inspiratie op te doen. En om het u iets gemakkelijker te maken, zijn er heel veel verschillende sjablonen waaruit u kunt kiezen. De thema’s variëren van Kerst, Pasen, Sinterklaas, high tea, liefde, strand en nog veel meer.

Schilderen met eigen sjablonen

Uiteraard kan er ook uit de losse pols worden geschilderd. Maar eigen sjablonen meenemen kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld een tekening van uw kind om een leuk bordje van te maken. U kunt de workshop naar wens invullen.

Na de workshop krijgt u instructies mee, hoe u het servies zelf thuis kunt afbakken. Het eindresultaat is een originele etagère die u nog vaak uit de kast zult halen.

Heeft u zelf een leuk idee, voor de invulling van deze workshop etagère schilderen, laat het ons dan weten. Wij maken dan sjablonen van het door u uitgekozen thema.

Etagere schilderen aan het strand van Scheveningen

U kunt deze workshop etagère schilderen uitbreiden met een lunch of barbecue op het strand. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact en offerte

“ 

Bedankt voor de leuke workshop en voor al je hulp. De etageres zijn allemaal erg mooi geworden. En allemaal ook heel verschillend. Hopelijk gaan we ze snel gebruiken. Wellicht tot een volgende keer. gr Bianca ”