Bedrijfsuitje Scheveningen

Een bedrijfsuitje Scheveningen organiseren? Met ons ruime aanbod van workshops en activiteiten, stelt u uw eigen bedrijfsuitje Scheveningen samen.

Ons assortiment bestaat uit heel veel verschillende  actieve en creatieve workshops .  Naast deze individuele workshops kunt u ook terecht voor teambuilding op het strand en citygames. 

Wij organiseren stranduitjes voor groepen van 8 tot 500 personen. Voor een bedrijfsuitje Scheveningen kunt u zeven dagen per week, bij ons terecht. Ons strandseizoen loopt gelijk met de strandtenten in Scheveningen, van maart t/m oktober.

Wij bieden onze activiteiten en workshops  ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds, op het tijdstip dat het u het beste uitkomt. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Stel uw eigen bedrijfsuitje Scheveningen samen

Hieronder vindt u al onze activiteiten waarmee u een uitje op het strand van Scheveningen kunt samenstellen. Onze workshops en activiteiten duren 1,5 uur per workshop zodat ze onderling goed te combineren zijn.

 

Kiest u voor meerdere workshops per persoon? Dan nemen we tussendoor een korte pauze, om een drankje te drinken en bij te kletsen. Na deze break vervolgen we het programma en komt de volgende workshop aan bod.

Uiteraard kunt u ook allemaal aan dezelfde activiteit meedoen.  U kunt uw personeelsuitje Scheveningen net zo uitgebreid maken als u wilt.  Van alleen een workshop of activiteit tot een compleet programma met DJ en feest.

Bedrijfsuitje Scheveningen op de beste locaties

Lekker eten en drinken is een heel belangrijk onderdeel van ieder geslaagd uitje. Wij werken daarom alleen met de beste locaties, voor de verzorging van de inwendige mens.

Van beach barbecue’s , tapa’s of een hapjes borrel, er zijn mogelijkheden genoeg. Alle ingrediënten samen zorgen voor een onvergetelijk uitje aan het strand van Scheveningen.

Veel van onze programma’s zijn maatwerk. Daarbij zijn prijzen afhankelijk van het aantal deelnemers en uw activiteitenkeuze.

Wij organiseren al 15 jaar de leukste groepsuitjes in Scheveningen en adviseren u graag om uw bedrijfsuitje Scheveningen samen te stellen.

 

Bedrijfsuitje Scheveningen

Onderstaand programma is een voorbeeld van hoe uw uitje Scheveningen er uit zou kunnen zien.
Afhankelijk van uw doelstelling, budget en voorkeur maken wij graag een op maat gemaakt voorstel.

13.30 Ontvangst en welkom op het strand

14.00 Aanvang keuze workshops

15.30 Break voor een drankje/hapje

16.00 Aanvang 2e keuze workshop

17.30 Afsluiting activiteiten

18.00 Aanvang barbecue

20.00 Afsluiting uitje Scheveningen

 

Contact en offerte

Stel met onderstaande workshops uw eigen bedrijfsuitje Scheveningen samen

Bedrijfsuitje Scheveningen organiseren

Wij werken al ruim 15 jaar op het strand van Scheveningen en kennen dit dorp als geen ander. In die 15 jaar zijn de meest uiteenlopende groepen en bedrijven aan ons voorbij gekomen.

Wij helpen u graag met de invulling van uw stranduitje Scheveningen. Of u nu met 8 of met 500 personen komt, wij hebben voor ieder gezelschap een passend programma.

Neem contact met ons op
Tips bij het organiseren van een groepsuitje Scheveningen

Tips bij het organiseren van een groepsuitje Scheveningen

Bent u degene die dit jaar het teamuitje mag organiseren? Voor sommigen van u geen probleem…

Maar aan de reacties van onze klanten te horen, zit er toch wel een uitdaging aan. Daarom kunt u vast wel wat tips gebruiken.

Handige tips bij het organiseren van een uitje

Met behulp van onderstaande tips, maken wij de eerste opzet iets makkelijker.

Daarna nemen wij de organisatie over en kunt u zelf ook genieten van een geslaagd uitje Scheveningen.

 • Hoeveel mensen gaan er mee?
  Is het een verplicht uitje of is het vrijblijvend. Als het vrijblijvend is, kijk dan naar de opkomst van een voorgaand jaar.
 • Welk budget heb ik te besteden?
  Voor ons handig om te weten, ivm activiteiten invulling en catering invulling.
 • Daginvulling: ochtend, middag of middag avond
  Meestal is de daginvulling afhankelijk van het budget.
 • Blijft u eten?
  U kunt uw dag indelen zoals u wilt. Dus met lunch, barbecue en borrel. Maar zonder kan ook.
 • Activiteiten voorkeur inventariseren.
  Wie gaan er mee en wat vinden ze leuk?
 • Datum prikken.

Bedrijfsuitje Scheveningen met een grote groep?

Bedrijfsuitje Scheveningen organiseren voor een grote groep? Wij vinden: hoe groter, hoe leuker!

Hoe groter uw groep, des te meer verschillende activiteiten en workshops er kunnen worden aangeboden. Zodoende is er voor iedereen iets te kiezen.

Voor groepen vanaf 60 personen adviseren we om iedereen van te voren in te laten inschrijven. Dit werkt heel gemakkelijk.

Handige inschrijfapplicatie

Achter onze website draait namelijk een handige applicatie die dit voor u doet. Het enige wat u hoeft te doen, is een inschrijf link doorsturen naar alle medewerkers.

De genodigden geven in het formulier hun keuze aan. Als vervolgens iedereen heeft ingeschreven, wordt de indeling gemaakt.

U kunt  bij ons altijd de “tussenstand” opvragen. Zo weet u wie zich heeft ingeschreven (en waarvoor) en wie nog niet. Daarna kunt u een reminder sturen naar degenen die zich nog niet hebben opgegeven.

Inschrijfsheets

Wilt u uw uitje Scheveningen tot op het laatste moment een verrassing laten? U kunt dan op de dag zelf inschrijven. Bij aankomst liggen de inschrijfsheets klaar, zodat iedereen kan inschrijven. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Bedrijfsuitje Scheveningen met een grote groep?
Bedrijfsuitje strand op de leukste locaties

Bedrijfsuitje strand op de leukste locaties

Wilt u voorafgaand aan uw bedrijfsuitje strand, eerst nog een vergadering of meeting plannen? Hiervoor kunt u bij de meeste strandlocaties zeker terecht.

Er wordt dan een deel van de binnenlocatie (of de gehele locatie bij grote groepen) voor uw groep gereserveerd.

Houd er wel rekening mee, dat strandpaviljoens geen stille afgesloten ruimtes hebben en dat u altijd iets meekrijgt van het bedrijvige strandleven.

Combineer uw meeting met strandactiviteiten

Stel een bedrijfsuitje strand samen, met zowel een zakelijk als informeel karakter. Na een middag binnen vergaderen, is het heerlijk uitwaaien tijdens een workshop vliegeren Scheveningen. Toch liever ontspannen? U maakt de lekkerste cocktails tijdens onze  workshop cocktail shaken.

Sluit uw uitje af met een welverdiende barbecue of heerlijk diner. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.