Bedrijfsuitje Scheveningen

Een bedrijfsuitje Scheveningen organiseren? Met ons ruime aanbod van workshops en activiteiten, stelt u uw eigen bedrijfsuitje Scheveningen samen.

Ons assortiment bestaat uit heel veel verschillende  actieve en creatieve workshops .  Naast deze individuele workshops kunt u ook terecht voor teambuilding op het strand en citygames. 

Wij organiseren stranduitjes voor groepen van 8 tot 500 personen. Voor een bedrijfsuitje Scheveningen kunt u zeven dagen per week, bij ons terecht. Ons strandseizoen loopt gelijk met de strandtenten in Scheveningen, van maart t/m oktober.

Wij bieden onze activiteiten en workshops  ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds, op het tijdstip dat het u het beste uitkomt. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Stel uw eigen bedrijfsuitje Scheveningen samen

Hieronder vindt u al onze activiteiten waarmee u een uitje op het strand van Scheveningen kunt samenstellen. Onze workshops en activiteiten duren 1,5 uur per workshop zodat ze onderling goed te combineren zijn.

 

Kiest u voor meerdere workshops per persoon? Dan nemen we tussendoor een korte pauze, om een drankje te drinken en bij te kletsen. Na deze break vervolgen we het programma en komt de volgende workshop aan bod.

Uiteraard kunt u ook allemaal aan dezelfde activiteit meedoen.  U kunt uw personeelsuitje Scheveningen net zo uitgebreid maken als u wilt.  Van alleen een workshop of activiteit tot een compleet programma met DJ en feest.

Bedrijfsuitje Scheveningen op de beste locaties

Lekker eten en drinken is een heel belangrijk onderdeel van ieder geslaagd uitje. Wij werken daarom alleen met de beste locaties, voor de verzorging van de inwendige mens.

Van beach barbecue’s , tapa’s of een hapjes borrel, er zijn mogelijkheden genoeg. Alle ingrediënten samen zorgen voor een onvergetelijk uitje aan het strand van Scheveningen.

Veel van onze programma’s zijn maatwerk. Daarbij zijn prijzen afhankelijk van het aantal deelnemers en uw activiteitenkeuze.

Wij organiseren al 15 jaar de leukste groepsuitjes in Scheveningen en adviseren u graag om uw bedrijfsuitje Scheveningen samen te stellen.

 

Bedrijfsuitje Scheveningen

Onderstaand programma is een voorbeeld van hoe uw uitje Scheveningen er uit zou kunnen zien.
Afhankelijk van uw doelstelling, budget en voorkeur maken wij graag een op maat gemaakt voorstel.

13.30 Ontvangst en welkom op het strand

14.00 Aanvang keuze workshops

15.30 Break voor een drankje/hapje

16.00 Aanvang 2e keuze workshop

17.30 Afsluiting activiteiten

18.00 Aanvang barbecue

20.00 Afsluiting uitje Scheveningen

 

Contact en offerte

Stel met onderstaande workshops uw eigen bedrijfsuitje Scheveningen samen

Bedrijfsuitje Scheveningen organiseren

Wij werken al ruim 15 jaar op het strand van Scheveningen en kennen dit dorp als geen ander. In die 15 jaar zijn de meest uiteenlopende groepen en bedrijven aan ons voorbij gekomen.

Wij helpen u graag met de invulling van uw stranduitje Scheveningen. Of u nu met 8 of met 500 personen komt, wij hebben voor ieder gezelschap een passend programma.