Referenties

Teamdag Scheveningen

Teamdag Scheveningen

Teamdag Scheveningen georganiseerd voor Peuter en Co op 16 augustus 2017 met 56 personen

“We hebben echt een super leuke teamdag Scheveningen gehad. Alles was hartstikke goed geregeld! Iedereen heeft zich enorm goed vermaakt en we hebben niemand gehoord die een op- of aanmerking had.

We zullen jullie zeker aanbevelen binnen onze organisatie als een ander team een teamdag wil organiseren! Bedankt ook voor de foto’s “.

Teamdag met diverse activiteiten en workshops

Dit stranduitje bestond uit verschillende workshops waarop iedereen vooraf  kon inschrijven. Het programma bestond uit diverse activiteiten als: Archery tag, powerkiten, tapasplank maken, Escape game, wikkelarmband maken, djembe, slippers pimpen en schilderen.

Na de eerste activiteit werd er een lekkere lunch geserveerd, waarna de volgende activiteit aan bod kwam. Na de tweede workshop was er een eigen middagbesteding op het strand. En rond de klok van zes uur kon iedereen aanschuiven bij het tapasbuffet en borrel.

Ook een leuke teamdag Scheveningen organiseren? Stel uw eigen uitje samen met onze verschillende workshops.  Combineer de activiteiten met een barbecue, borrel of lunch bij één van onze strandlocatie partners.

 

Beachgames Scheveningen

Beachgames Scheveningen georganiseerd voor PV de Vliet op 7 juli 2017

“Bedankt voor de organisatie van ons stranduitje. Ik heb heel veel leuke reacties ontvangen van mijn collega’s. Toen we vertelden dat we beachgames gingen doen, was niet iedereen even enthousiast.

Maar naarmate de middag vorderde, veranderde dit al snel. Spellen zijn leuk en lekker gevarieerd en iedereen kon meedoen. Vooral het bumper voetbal en het puzzel spel waren favoriet.

Begeleiding relaxed, ondanks dat onze vergadering ervoor wat uitliep allemaal. Na afloop lekker gegeten bij boonoonoonoos. Alles lekker buiten aan/op het strand. Heerlijke dag gehad, bedankt!”

Ook zo’n leuke dag aan het strand organiseren? Bekijk hier onze beachgames Scheveningen

Beachgames Scheveningen
Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Op zoek naar uitdaging, teambuilding en heel veel fun? Dan is deze  Expeditie Robinson Scheveningen echt iets voor u!

Samen met RTL 4 presentator, Sander Janson speelt u de echte Expeditie Robinson spellen op het strand van Scheveningen. Hij was in 2015 zelf kandidaat dus hij weet precies waar een geslaagde expeditie robinson aan moet voldoen.

6 grote expeditie Robinson spellen

Speel 6 grote spellen op het strand en bepaal welk team zich de echte Robinson mag noemen. De spellen zijn divers en bestaan uit meerdere onderdelen.

Van zelf vuur maken tot breinbrekers en van een memory game tot archery tag. U hoeft niet in top conditie te zijn om mee te kunnen spelen. Maar zet wel vooral de juiste mensen op de juiste plaats tijdens deze game!

Dus kunt u wel een BOOST gebruiken, dan is deze expeditie met spelleider Sander Janson zeker iets voor uw groep.  Leuk voor bedrijfsuitjes, teambuilding en vrijgezellen groepen. Ideaal te combineren met een overheerlijke barbecue aan het strand.

Strand activiteiten Scheveningen

Strand activiteiten Scheveningen
georganiseerd voor Politie Haaglanden op 10 september 2016

“Het is al weer een week geleden dat we ons jaarlijkse bureau uitje hadden. Wij willen je hartelijk danken voor de goede zorgen op deze dag. De collega’s vonden het weer een geslaagde dag. We hadden natuurlijk het weer hartstikke mee. De strand activiteiten Scheveningen waren leuk: golfsurfen, beachvolleybal, powerkiten en zelfs ook het armbandjes maken (haha).  En wat een heerlijk barbecue buffet, we hebben genoten. Kortom volgend jaar misschien wel weer!”

Bent u op zoek naar leuke strand activiteiten? Wij bieden actieve en creatieve workshops voor jong en oud. Mix de activiteiten en stel uw eigen bedrijfsuitje Scheveningen samen. Combineer de activiteiten met een lunch of barbecue bij een strandlocatie.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Strand activiteiten Scheveningen
Teamuitje  Scheveningen

Teamuitje Scheveningen

Teamuitje Scheveningen strand georganiseerd door Stokman BV op 16 september 2015 met 68 personen

Het mailcontact vooraf verliep heel soepel met een erg duidelijke communicatie. Omdat het toch altijd weer lastig is om het iedereen naar de zin te maken, hebben we voor een programma met allemaal verschillende activiteiten gekozen. De keuze bestond uit powerkiten, djembe, cocktail shaken, krav maga, een rondleiding en armband maken, dus er zat voor iedereen iets leuks bij, uitermate geschikt voor ons als  bedrijf. De begeleiding bij de activiteiten was goed en vriendelijk. Ook waren we zeer te spreken over de strakke organisatie van de activiteiten, het verliep allemaal vlot en gestructureerd.

We hebben genoten van een heerlijk teamuitje Scheveningen en komen zeker nog eens terug. Daar waren ik en mijn collega’s het allemaal over eens!

Afdelingsuitje strand Scheveningen geboekt op 5 juni 2015 door Itec BV met 56 personen

Bij deze wil ik jullie laten weten, dat we een heel erg leuke en gezellige dag bij jullie hebben gehad. Blij dat we voor meerdere keuze workshops hebben gekozen, want hierdoor kon iedereen kiezen wat hij leuk vond. Vooral het cocktail shaken en powerkiten viel erg in de smaak bij onze medewerkers. Maar ook over de andere activiteiten heb ik goede berichten gehoord. Het eten was goed verzorgt en de bediening erg aardig. Hopelijk tot een volgende keer en bedankt voor de foto’s!