Referenties

Workshop slippers versieren

Workshop slippers versieren

Workshop slippers versieren verzorgt voor Nathalie op 10 juni 2019

Op maandag 10 juni verzorgden wij een workshop slippers versieren bij strandpaviljoen Boonoonoonoos voor Marion en haar collega’s . Nadat de gewenste kleur slippers waren uitgezocht en een passend paar gevonden was, kon het versieren beginnen.

Het was heerlijk weer die dag, dus we konden lekker buiten pimpen. Het resultaat mocht er zijn, hopelijk houdt het weer stand en kunnen ze iedere dag de slippers dragen. Wil je ook met je vriendinnen of collega’s zo’n leuke workshop doen?  Bekijk dan hier onze pagina voor de workshop slippers versieren!

Op feedback company liet Nathalie de volgende reactie achter:

Het pimpen van slippers op het terras van Boonoonoonoos in Scheveningen was super gezellig.
Het was prachtig weer, de workshop was goed geregeld en Paula was behulpzaam waar nodig. Ook het mailverkeer van tevoren verliep duidelijke en prettig. Zeker een aanrader!

Expeditie Robinson Scheveningen

Expeditie Robinson Scheveningen georganiseerd voor Alpine hearing protection op 7 juni 2019

Afgelopen 7 juni ontvingen wij een enthousiaste groep van Alpine Hearing. Met een smakelijke lunch bij strandpaviljoen Boonoonoonoos, werd er een stevige bodem gelegd. Daarna was het tijd om lekker het strand op te gaan.

De groep speelde 6 verschillende grote spellen en na afloop lieten zij bij feedback company onderstaande reactie achter. Daar worden we blij van…. Wil je ook een leuke middag op het strand organiseren met je team, neem dan contact met ons op! Wij organiseren graag jullie expeditie robinson op het strand van Scheveningen.

“Expeditie Robinson Scheveningen met je collega’s is een unieke ervaring!  Ondanks het onstuimige weer dat was voorspeld, hebben wij als team (Alpine Hearing Protection) een fantastische dag in Scheveningen beleefd. De spellen zitten goed in elkaar, de locatie past perfect binnen het thema en de geweldige begeleiding was voor ons de kers op de taart: enthousiast en energiek! Ben je dus op zoek naar een leuke, originele en uitdagende activiteit met je collega’s? Ga dan met elkaar op expeditie in Scheveningen. Het wordt gegarandeerd een teamuitje waar nog lang over zal worden nagepraat… ;-)”

Expeditie Robinson Scheveningen
Expeditie Scheveningen

Expeditie Scheveningen

Expeditie Scheveningen georganiseerd voor Jem-id op 25 mei 2019.

Op 25 mei mochten wij Expeditie Scheveningen organiseren voor deze enthousiaste groep.

Zij waren de dag sportief begonnen en kwamen op de fiets naar Scheveningen. Na een kop koffie en een lekker stuk appeltaart bij strandpaviljoen Boonoonoonoos werd de teamindeling gemaakt en barstte de strijd los.

Zij lieten onderstaande reactie over het bedrijfsuitje achter op feedback company.
Ook een compleet verzorgd uitje op het strand organiseren? Neem contact met ons op, wij hebben er zin in 🙂
“Expeditie Robinson op het strand was ontzettend leuk, duurde wat ons betreft zelfs nog te kort:-) Spellen zaten goed in elkaar. Daarna op het terras bij BooNooNooNoos en aansluitend een BBQ. Toen de zon ook nog eens ging schijnen was het echt compleet. Wij hebben een hele leuke dag gehad, alles was netje geregeld, er wordt snel op mail/vragen etc gereageerd. Erg fijn dus!! Bedankt voor het leuke contact en wie weet tot de volgende keer. “

Archery tag

Archery tag Scheveningen hebben wij verzorgt voor het teamuitje van Desi op 2 mei 2019

Desi en haar team speelden Archery tag op het strand. Na het ontvangst ging de groep het strand op voor een fanatieke battle. Eerst nog even leren hoe zo’n boog werkt en daarna ging de strijd los.

Mooi om te zien dat iedereen zo enthousiast mee deed. Na afloop werden de winnaars gehuldigd en genoten de gasten van een drankje en een lekkere barbecue bij strandpaviljoen Boonoonoonoos.

Zij liet op feedbackcompany onderstaande reactie voor ons achter. Wil je ook een leuke teambuildingsactiviteit organiseren op het strand? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

We hebben een erg leuke middag gehad vorige week. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind en was het droog toen we het strand op gingen om Archery tag te spelen. Goed verzorgd, voldoende materiaal en leuke begeleiders. Erg leuk spel ook om te spelen, lekker buiten en met het hele team. Na afloop genoten van de barbecue bij Boonoonoos. Kortom een geslaagd teamuitje!

Archery tag
Citygame scheveningen

Citygame scheveningen

Citygame Scheveningen georganiseerd voor Atrium op 21 september 2018

21 september was een dag met wind, heel veel wind. De voorspellingen waren windkracht 7 met pieken van 9. Dat zijn zeer slechte voorspellingen om Expeditie Robinson op het strand te gaan spelen.

In overleg met de opdrachtgever, hebben wij als alternatief de citygame Sherlock Holmes in Scheveningen gespeeld. Gelukkig was het tijdens het spel droog en hebben de gasten na afloop lekker binnen in het paviljoen kunnen borrelen.

Zij lieten op feedback company de onderstaande reactie achter:

Wij hadden een activiteit gepland die helaas vanwege het weer niet door kon gaan. Wij hebben de dagen ervoor veel contact gehad om een leuk back-up plan te bedenken. Het contact en de proactieve houding heb ik als erg prettig ervaren!

Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad en alles was tot in de puntjes geregeld. Wij hebben een City Game gedaan omdat wij vanwege het stormachtige weer geen Expeditie Robinson konden doen. Wij hebben als alternatief het spel “Sherlock Holmes” gespeeld, dit was erg leuk!

Afdelingsuitje Scheveningen met diverse activiteiten

Afdelingsuitje Scheveningen georganiseerd voor Gemeente Den Haag op 4 september 2018

Voor de gemeente Den Haag organiseerden wij op 4 september een afdelingsuitje. Zij begonnen de dag met een uitgebreide lunch bij beachclub Copacabana. Vervolgens kon iedereen zich na de lunch inschrijven op de activiteiten waaraan zij wilden meedoen. Actief of creatief, voor iedereen was er iets leuks te kiezen. Na de activiteiten was er een afsluitende borrel met lekkere hapjes. Kortom een geslaagde dag met blije gezichten.

Onze contactpersoon vulde onderstaande review in bij feedback company. Ook een leuk afdelingsuitje Scheveningen met je collega’s organiseren? Neem dan  contact met ons op!

Ons afdelingsuitje is georganiseerd door Boost Events. Met Paula had ik een goed contact en alle wensen waren bespreekbaar.
We hebben een zeer geslaagde dag gehad met leuke activiteiten en een heerlijke lunch. Ook de borrel was goed georganiseerd met heerlijke borrelhapjes.

Tijdens het uitje hadden de collega’s de keuze uit: Powerkiten, Archery Tag, wandeling door Scheveningen en een workshop wrap armband. Alle activiteiten waren leuk en divers. De lunch, de koffie/thee, smoothies en sapjes waren heerlijk. De bediening was super vriendelijk en heerlijk relaxed. De afsluitende borrel was een perfecte afsluiting van de dag. Alle collega’s hebben genoten!
Afdelingsuitje Scheveningen met diverse activiteiten