Sherlock Holmes

Sherlock Holmes is een citygame en teambuildingsspel speciaal voor doordenkers en speurneuzen! Ergens in Scheveningen is een gruwelijke moord gepleegd.

Wat is er gebeurd en wie heeft deze moord op z’n geweten? De politie zit met de handen in het haar! Omdat deze moord niet is op te lossen, kan de politie wel een handje gebruiken….

En dat is waar u in beeld komt.  Met uw team gaat u proberen deze gruwelijke moord op te lossen. Als een echte Sherlock Holmes combineert u alle aanwijzingen die u onderweg tegenkomt. Daarbij bespioneert u de andere teams. Want wellicht weten zij er wel meer van…

Citygame Scheveningen met smartphones

Deze citygame  wordt gespeeld met smartphones. Met Scheveningen als speelbord.  Ga op zoek naar aanwijzingen over de dader en vindt het moordwapen.

 

Let onderweg wel goed op, want er zijn ook getuigen van de moord. Zij hebben een glimps van de moordenaar opgevangen en kunnen u helpen.

Sherlock holmes: omkopen mag…

Spoor ze op, win het vertrouwen en ontvang waardevolle informatie over hoe de dader er uit ziet. Haal alles uit de kast… omkopen mag!

Dus zet alles op alles om de moord op te lossen. Uw smartphone gaat u hierbij helpen. U wordt kriskras door het centrum van Scheveningen geleid. Onderweg verzamelt u zoveel mogelijk geld om getuigen om te kopen.

Daarnaast verzamelt u zoveel mogelijk aanwijzingen en clues om het mysterie op te lossen.  Het team die het snelst de voor en achternaam en het moordwapen doorgeeft, is aangenomen bij de recherche en kan direct maandag beginnen!

Maar vergeet niet al uw bevindingen direct vast te leggen, want anders gaat er misschien een ander recherche team met de winst van door!

Sherlock Holmes, citygame Scheveningen voor groepen!

Na deze citygame nog lekker iets eten op het strand? Combineer deze game met een barbecue of diner bij één van de leuke strandpaviljoens.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact en offerte