Minute to win it

A Minute to win it, is bekend van televisie en is in korte tijd een enorme rage geworden. A Minute to win it , is een hilarisch spel waarbij fun, teambuilding en competitie  de belangrijkste ingrediënten zijn.

Dus…heeft u zin in een spelprogramma met teambuilding en een heleboel lol, dan is a Minute to win it, hèt programma voor u!

U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen aan het strand van Scheveningen. Bij mooi weer, spelen we het spel lekker buiten op het terras. Bij minder weer spelen we binnen in het paviljoen. Als uw groep compleet is, gaat het spel beginnen.

Volbreng binnen 1 minuut de opdracht en win het punt!

A Minute to win it is een teambuildingsspelletje waarbij u met uw team, binnen één minuut een behendigheidsspel moet volbrengen.

Lukt dit, dan worden er punten verdient en gaat u door naar de volgende ronde. Maar lukt dit niet dan is er nog maar één kans om het spel wel te volbrengen en alsnog punten te vergaren.

De spanning is om te snijden als de zoemer gaat. Aangemoedigd door uw teamgenoten, krijgt u een boost om nog beter uw best te doen en de punten binnen te slepen.

Het spelmateriaal bestaat (net als op televisie) uit huis, tuin en keukenmaterialen. Na iedere spelronde gaat de moeilijkheidsgraad iets omhoog en u zult merken dat vermoeidheid en concentratie u parten gaan spelen.

You have a minute to win it…

Wie mag zich aan het einde van het spel de winnaar noemen? You have a minute to win it…

Van te voren oefenen mag, in dit geval ontvangt u een lijst met vijftig spellen. Hiervan worden er ongeveer vijftien gespeeld. Wij vertellen er alleen niet bij, welke vijftien spellen we spelen dus u zult ze alle vijftig moeten oefenen.

De meeste bedrijven kiezen ervoor om het bedrijfsuitje een verrassing te laten zijn. U hoort dan tijdens de citygame, welke onderdelen allemaal langs gaan komen.

Minute to win it: fun, competitie, teambuilding!

Samen met uw teamleden is het de bedoeling alle spellen te volbrengen en zoveel mogelijk punten te behalen.

Maak uw bedrijfsuitje Scheveningen compleet met een barbecue of diner bij één van de gezellige strandpaviljoens. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Contact en offerte

“ Het was inderdaad een SUPER avond!!! :-)
Er was een gezellige sfeer en het was fijn dat jullie zo flexibel waren, geslaagde activiteit! ”

Reactie van Nuricia op 18 juni 2015