Escape game Scheveningen

Tijdens deze spannende Escape game Scheveningen wordt u niet zelf opgesloten in een kleine kamer. Maar gaat u samen met uw team op zoek naar verschillende virtuele escape rooms. Hier zijn gijzelaars opgesloten die u moet proberen vrij te krijgen.

Het draait tijdens deze Escape game Scheveningen allemaal om Dr. Crypto. Hij is een gestoorde psychopaat die graag een spelletje met u wil spelen…. In het centrum van Scheveningen heeft hij meerdere mensen op verschillende plaatsen gegijzeld.

De gijzelaars zijn opgesloten in kamers en Dr. Crypto eist losgeld voor elke gijzelaar. Speel zijn cryptische spelletje mee en bevrijd zo veel mogelijk gijzelaars. Houd ondertussen in gedachten dat het een virtuele game is, uw smartphone loodst u naar de juiste plaatsen en toont u bij de juiste aanwijzingen.

U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen aan het strand van Scheveningen. Uw groep wordt in teams verdeeld en na een korte speluitleg, is het game on!

In een race tegen de klok bevrijdt u samen met uw teamgenoten zoveel mogelijk gijzelaars. De virtuele gijzelaars zitten gevangen in kamers, die zijn vergrendeld met een code.

Escape game Scheveningen, kraak de codes en bevrijd de gijzelaars

Aan u de taak om samen met uw team, eerste de juiste kamer te vinden om vervolgens de gijzelaars op tijd vrij te krijgen.

De overheid betaald u goed om alle gijzelaars uiteindelijk vrij te kopen. Maar dat is zonde, want van dat geld kunt u zelf leuke dingen doen. Bespaar zo veel mogelijk geld, door de cryptische game zo goed mogelijk op te lossen.

Teambuildingsgame Scheveningen

Per team krijgt u een mobiele telefoon, met Scheveningen als speelveld. Vind eerst de kamers en alle bijbehorende aanwijzingen om de codes te kunnen ontcijferen. Alle virtuele kamers zijn afgesloten met een cijferslot. Verspreid over Scheveningen liggen aanwijzingen. Kraak samen met uw team zoveel mogelijk codes en bevrijd zoveel mogelijk gijzelaars.

Probeer in anderhalf uur zoveel mogelijk kamers open te breken en zo veel mogelijk geld over te houden.

Heeft u een kamer geopend, maak dan een foto als bewijs. Daarna gaat u razendsnel op zoek naar de volgende kamer. Zodra de tijd voorbij is, worden de overgebleven gijzelaars automatisch vrijgekocht. Welk team bevrijdt de meeste gijzelaars en houdt het meeste geld over?

Trek uw sneakers aan… want tik tak, tik tak…

Boek deze citygame met een barbecue of diner

Combineer de Escape game Scheveningen met een lekker barbecue of tapas menu bij een van onze strandlocatie partners.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact en offerte