Pubquiz Scheveningen

Deze Pubquiz Scheveningen staat garant voor gezelligheid, hilariteit en gezonde competitie! De Pubquiz komt oorspronkelijk uit Groot-Brittannië en is al sinds een aantal jaar razend populair in ons land. Met zijn luchtige vragen en hilarische weetjes, staat de Pubquiz Scheveningen garant voor een paar uur vermaak!

Kleine teams, diverse onderwerpen

U wordt ontvangen door onze quizmaster bij een strandpaviljoen in Scheveningen. Als iedereen er is, kan de quiz beginnen. Uw groep wordt ingedeeld in teams van vier a vijf personen per team, die de strijd met elkaar aangaan. De quizmaster stelt u allerlei vragen over diverse onderwerpen.

Dit zijn onderwerpen zoals muziek en films maar ook zaken als sport en aardrijkskunde komen aan bod.

Daarnaast zullen er ook muziekrondes en fotorondes voorbij komen en worden er tussendoor nog andere spellen gespeeld zoals bijvoorbeeld “petje op/petje af”.

 

De bedoeling is om zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden. Uw antwoorden houdt u bij op de antwoordformulieren. Na elke ronde worden de formulieren verzameld en nagekeken, en worden de antwoorden beloond met punten.

Het team dat na zes rondes de meeste punten heeft verzameld mag zich quiz kampioen noemen en wordt officieel gehuldigd door de quizmaster!

Deze Pubquiz heeft weinig te maken met heel intelligent zijn, maar heeft alles te maken om op het goede moment het juiste antwoord, op “weetjes”, naar boven te halen.

De quiz staat garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, op elk niveau. De gehele quiz wordt begeleid door een quizmaster die ook de prijsuitreiking aan het einde voor u verzorgt.

Pubquiz als back-up bij slecht weer

U kunt deze pubquiz ook als back-up gebruiken op de dagen dat het weer wat minder is. Heeft u bijvoorbeeld een andere activiteit geboekt die vanwege het weer niet kan doorgaan, dan is deze quiz één van de mogelijkheden.

 

Pubquiz Scheveningen, garantie voor fun en teambuilding!

Combineer deze pubquiz Scheveningen met een heerlijke barbecue aan het strand .

Neem contact met ons op over de mogelijkheden en beschikbaarheid. Wij helpen u graag met de invulling van uw bedrijfsuitje Scheveningen.

Contact en offerte

“ Het was inderdaad een SUPER avond!!! :-)
Er was een gezellige sfeer en het was fijn dat jullie zo flexibel waren, geslaagde activiteit! ”

Reactie van Nuricia op 18 juni 2015