Vrijgezellendag mannen

Op zoek naar een speciale vrijgezellendag voor mannen? Speel dan deze pijlsnelle citygame The Hangover in Scheveningen!

Na een legendarisch vrijgezellenfeest word je wakker met knallende koppijn en een verse tattoo op je bil. Je bent daarnaast een paar tanden en een heleboel euro’s lichter. Niet echt een lekkere binnenkomer als je bruiloft al over een paar uur begint!

Hoe kom je op tijd en zonder imagoschade, bij je eigen trouwfeest aan?

Vrijgezellendag the hangover, puinruimen voor mannen!

Dat wordt dus puinruimen na het uit de hand gelopen vrijgezellenfeest van gisteren! Wis de ergste sporen en regel de laatste dingen voor de bruiloft tijdens deze razendsnelle citygame voor bachelors.

Deze vrijgezellendag voor mannen wordt gespeeld met een smartphone. Je bevindt je in een virtuele wereld met Scheveningen als speelveld. Met je mede-bachelors sprint je door Scheveningen om zo snel mogelijk ringen, trouwpak en taart bijeen te krijgen.

 

Vergeet niet langs de kapper en tandarts te gaan, want met zo’n kop kun je zeker geen ja-woord van je aanstaande verwachten! Houd ondertussen akelige types als je schoonmoeder en ex-vriendin op veilige afstand en zorg dat je de stripteasedanseres van gisteravond zover krijgt dat ze de meest pikante foto’s van je wist.

En of dat allemaal nog niet genoeg is, beantwoord je de lastigste vragen. Want zeg eerlijk, hoeveel weet jij nou eigenlijk over bruidsboeketten, openingsdansen en huwelijksnachten?

Deze virtuele game wordt gespeeld in teamverband. Met behulp van smartphones worden jullie kriskras door Scheveningen geleid. Het speelveld is het centrum van Scheveningen.

Red je bruiloft voor het te laat is…

Onderweg moet je zoveel mogelijk munten op pikken, met deze munten kun je dingen kopen die je nodig hebt voor je bruiloft. En haast is geboden, want na 1.5 uur stopt het spel en is het Game over. Het team met de meest punten wint!

's avonds een vent, 's ochtends een vent!

Tijdens dit vrijgezellenuitje , The Hangover Scheveningen,  ga je tot het uiterste om je huwelijksdag tot een goed einde te brengen. Red je schaamteloos uit de meest bezopen situaties in een zenuwslopende race tegen de klok!

Contact en offerte