Vrijgezellenfeest Scheveningen

Vrijgezellenfeest Scheveningen organiseren en je weet niet zo goed waar je moet beginnen? Wij nemen graag de organisatie van je over!

Je beste vriend of vriendin gaat binnenkort trouwen en aan jou de eer om het vrijgezellenuitje te regelen. De één draait er z’n hand niet voor om, maar voor de ander is dit een kleine “uitdaging”. Gelukkig zijn wij dol op uitdagingen en daarom helpen we je graag!

Wij organiseren namelijk al bijna 20 jaar de leukste uitjes voor groepen op het strand. Met ons ruime aanbod aan actieve workshops en creatieve worskhops is er voor iedereen wel iets leuks te kiezen.

Vrijgezellenfeest Scheveningen met diverse workshops

Een vrijgezellenfeest Scheveningen kan bestaan uit diverse workshops en activiteiten. Deze zijn allemaal op en rond het strand van Scheveningen.

Van golfsurfen en powerkiten tot slippers pimpen en cocktails shaken. Wij bieden strand activiteiten voor mannen en vrouwen en voor jong en oud.

Onze workshops duren zo’n anderhalf uur,  dus tijdens een middag kun je makkelijk 2 activiteiten met elkaar combineren. Afhankelijk van het budget en jullie tijdsplanning stellen we graag een programma op maat samen. Programma’s kunnen zowel uit creatieve als actieve workshops bestaan.

Lekker eten & drinken

Na afloop van de activiteiten, willen jullie vast iets eten en drinken. Wij werken met de leukste strandpaviljoens die dit kunnen verzorgen.  Vanaf minimaal 10 personen verzorgen zij oa barbecues, tapa menu’s en 3 gangen diners. Ben je met een kleiner aantal, dan kun je altijd a la carte eten.

Na het eten biedt het nachtleven van Scheveningen, veel mogelijkheden om je vrijgezellenfeestje memorabel af te sluiten. Van de bekende Crazy Piano’s, feesten met DJ’s op het Zwarte Pad tot de gezellige cafe’s in de Keizerstraat. Kortom er is voor iedere doelgroep wel iets te beleven op Scheveningen.

 

Voorbeeld vrijgezellenfeest Scheveningen

Een vrijgezellendag Scheveningen kan bestaan uit verschillende activiteiten en workshops.
Tijden, workshops en catering kun je zelf naar wens samenstellen.
14.00
ontvangst strandpaviljoen
14.30
aanvang 1e workshop
16.00
break
16.30
aanvang 2e workshop
18.00
afsluiting activiteiten
18.30
aanvang barbecue
20.30
afsluiting uitje
Contact en offerte

Stel je eigen vrijgezellenuitje Scheveningen samen

Het organiseren van een vrijgezellenfeest Scheveningen

Tijdens het vrijgezellenfeest staat de “vrijgezel” centraal. Bedenk daarom van te voren goed, wat de bruid/bruidegom to be het liefst zou willen doen. De één houdt van verkleedpartijen en gekkigheid, terwijl de ander absoluut niet in een konijnenpak wil worden gehesen.  Dus houd rekening met de vrijgezel en niet wat je zelf het aller leukst lijkt :)…

Organiseer een vrijgezellenuitje alleen, of hooguit met z’n tweeën. Dat is lekker overzichtelijk en scheelt vaak een hoop onnodige discussies. Knopen worden op die manier sneller doorgehakt.

Inventariseer wie er meegaan en wat ze ongeveer te besteden hebben. Afhankelijk van het budget kun je het uitje beter samenstellen.

De do’s en don’ts bij het organiseren van een vrijgezellenfeest

Prop je dag niet te vol! Dan ben je alleen maar van hot naar her aan racen en is er geen tijd om even te kletsen en een drankje te doen. Een vrijgezellenuitje is er natuurlijk voor om gepast afscheid te nemen van je vrijgezellenbestaan. Gebruik een deel van de middag om “iets” te gaan doen. Tijd voor drankjes is er ’s avonds meestal genoeg!

Overleg alle mogelijke opties die binnen het budget vallen. Maak een keuze waarbij de meeste stemmen gelden. Stuur vervolgens iedereen in de groep het programma van de vrijgezellendag. Dan weet iedereen waar hij aan toe is. Vergeet niet het vervoer te regelen! Gaan jullie met het OV of met de auto? En wie is dan de BoB?

Zorg ervoor dat iedereen in de groep van te voren geld naar je overmaakt, zodat kosten die je vooraf moet betalen ook betaald kunnen worden. En daar mag je beste streng in zijn! Als je niet betaald, kun je niet mee. Je zult namelijk niet de eerste zijn die iets voorschiet en het vervolgens nooit ontvangt!

Neem contact met ons op
Wanna play? The Weddinggame & The Hangover

Wanna play? The Weddinggame & The Hangover

Nieuw in ons assortiment, zijn de interactieve citygames. Tijdens deze virtuele spellen, probeer je in anderhalf uur zoveel mogelijk van je bruiloft te redden. Deze hilarische games voor bachelors zijn super leuk om te spelen en zijn er zowel voor dames als herengroepen.

Hangover en Weddinggame Scheveningen

Voor de dames hebben we de knotsgekke Weddinggame. Met je mede bruidjes sprint je Scheveningen door, om je bruiloft van de ondergang te redden.

Haal je bruidsjurk op, lak je nagels en vergeet de bloemen niet op te halen. Betaal ook de fotograaf en houd vooral je schoonmoeder op afstand. Kortom, het is multitasken voor gevorderden tijdens deze game.

Voor herengroepen bieden wij de Hangover game. De heren stappen in de virtuele wereld van Scheveningen en beginnen vooral met puinruimen.

Na een te gezellige vrijgezellennacht is de bruidegom nog lang niet zover om in het huwelijksbootje te stappen. Ren langs de kapper en  tandarts en probeer ondertussen je stik jaloerse ex op afstand te houden.

 

8 Handige tips voor een Vrijgezellenfeestje Scheveningen

Leuk! Jij mag het vrijgezellenuitje van je beste vriend of vriendin organiseren. Hierbij kun je vast wat handige tips gebruiken!

Met behulp van deze tips, maken wij de eerste opzet iets makkelijker. Daarna nemen wij de organisatie over en kun je zelf ook genieten van een geslaagd vrijgezellenfeest Scheveningen.

Tips

 • Wie gaan er mee?
  Vraag je vriend/vriendin wie zij er graag bij willen hebben.
 • Welk budget heb ik te besteden?
  Houd hierbij rekening dat de vrijgezel niets betaald. Voor ons handig om te weten, ivm activiteiten invulling en catering invulling.
 • Daginvulling: middag , avond of allebei
  Meestal is de daginvulling afhankelijk van het budget.
 • Blijf je eten?
  Je kunt je dag indelen zoals je wilt. Dus met lunch, barbecue en borrel. Maar zonder kan ook.
 • Activiteitenvoorkeur inventariseren.
  Bedenk goed wat de “VRIJGEZEL” het leukst vindt. Het is tenslotte zijn/haar dag.
 • Datum prikken.
  Je kunt hier datumprikker.nl voor gebruiken
 • Reserveren
 • Laat iedereen geld naar je overmaken, om dingen voor te kunnen schieten.
8 Handige tips voor een Vrijgezellenfeestje Scheveningen
Uitgelicht: slippers versieren Scheveningen

Uitgelicht: slippers versieren Scheveningen

Houdt de vrijgezel van het zon, zee, en strand? Dan is deze workshop slippers pimpen zeker iets voor jullie!

Je maakt tijdens de workshop een uniek paar slippertjes met de mooiste kralen en materialen. De workshop wordt gegeven bij een strandpaviljoen, waar bij aankomst alle materialen al voor jullie klaar staan.

Teenslippers met en zonder print

We beginnen de workshop met het uitzoeken van een paar basis slippertjes.  Die zijn er in allerlei kleuren en maten, zowel met en zonder print.

Als je een mooi paar gevonden hebt, dan kan het uitzoeken van de kralen beginnen. De kralen zijn van glas, hout of metaal en in allerlei kleuren en vormen. Als je ontwerp klaar is, ga je ze vervolgens op de slippers bevestigen.

Dit alles, zonder knopen, plakken en lijmen zodat de slippertjes ook nog lekker zitten en lang mee gaan. Na afloop kunnen we een diner of barbecue voor je mee reserveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.