Vrijgezellenfeest Scheveningen

Vrijgezellenfeest Scheveningen organiseren en je weet niet zo goed waar je moet beginnen? Wij nemen graag de organisatie van je over!

Je beste vriend of vriendin gaat binnenkort trouwen en aan jou de eer om het vrijgezellenuitje te regelen. De één draait er z’n hand niet voor om, maar voor de ander is dit een kleine “uitdaging”. Gelukkig zijn wij dol op uitdagingen en daarom helpen we je graag!

Wij organiseren namelijk al bijna 20 jaar de leukste uitjes voor groepen op het strand. Met ons ruime aanbod aan actieve workshops en creatieve worskhops is er voor iedereen wel iets leuks te kiezen.

Vrijgezellenfeest Scheveningen met diverse workshops

Een vrijgezellenfeest Scheveningen kan bestaan uit diverse workshops en activiteiten. Deze zijn allemaal op en rond het strand van Scheveningen.

Van golfsurfen en powerkiten tot slippers pimpen en cocktails shaken. Wij bieden strand activiteiten voor mannen en vrouwen en voor jong en oud.

Onze workshops duren zo’n anderhalf uur,  dus tijdens een middag kun je makkelijk 2 activiteiten met elkaar combineren. Afhankelijk van het budget en jullie tijdsplanning stellen we graag een programma op maat samen. Programma’s kunnen zowel uit creatieve als actieve workshops bestaan.

Lekker eten & drinken

Na afloop van de activiteiten, willen jullie vast iets eten en drinken. Wij werken met de leukste strandpaviljoens die dit kunnen verzorgen.  Vanaf minimaal 10 personen verzorgen zij oa barbecues, tapa menu’s en 3 gangen diners. Ben je met een kleiner aantal, dan kun je altijd a la carte eten.

Na het eten biedt het nachtleven van Scheveningen, veel mogelijkheden om je vrijgezellenfeestje memorabel af te sluiten. Van de bekende Crazy Piano’s, feesten met DJ’s op het Zwarte Pad tot de gezellige cafe’s in de Keizerstraat. Kortom er is voor iedere doelgroep wel iets te beleven op Scheveningen.

 

Voorbeeld vrijgezellenfeest Scheveningen

Een vrijgezellendag Scheveningen kan bestaan uit verschillende activiteiten en workshops.
Tijden, workshops en catering kun je zelf naar wens samenstellen.
Contact en offerte

Stel je eigen vrijgezellenuitje Scheveningen samen

Het organiseren van een vrijgezellenfeest Scheveningen

Tijdens het vrijgezellenfeest staat de “vrijgezel” centraal. Bedenk daarom van te voren goed, wat de bruid/bruidegom to be het liefst zou willen doen. De één houdt van verkleedpartijen en gekkigheid, terwijl de ander absoluut niet in een konijnenpak wil worden gehesen.  Dus houd rekening met de vrijgezel en niet wat je zelf het aller leukst lijkt :)…

Organiseer een vrijgezellenuitje alleen, of hooguit met z’n tweeën. Dat is lekker overzichtelijk en scheelt vaak een hoop onnodige discussies. Knopen worden op die manier sneller doorgehakt.

Inventariseer wie er meegaan en wat ze ongeveer te besteden hebben. Afhankelijk van het budget kun je het uitje beter samenstellen.

De do’s en don’ts bij het organiseren van een vrijgezellenfeest

Prop je dag niet te vol! Dan ben je alleen maar van hot naar her aan racen en is er geen tijd om even te kletsen en een drankje te doen. Een vrijgezellenuitje is er natuurlijk voor om gepast afscheid te nemen van je vrijgezellenbestaan. Gebruik een deel van de middag om “iets” te gaan doen. Tijd voor drankjes is er ’s avonds meestal genoeg!

Overleg alle mogelijke opties die binnen het budget vallen. Maak een keuze waarbij de meeste stemmen gelden. Stuur vervolgens iedereen in de groep het programma van de vrijgezellendag. Dan weet iedereen waar hij aan toe is. Vergeet niet het vervoer te regelen! Gaan jullie met het OV of met de auto? En wie is dan de BoB?

Zorg ervoor dat iedereen in de groep van te voren geld naar je overmaakt, zodat kosten die je vooraf moet betalen ook betaald kunnen worden. En daar mag je beste streng in zijn! Als je niet betaald, kun je niet mee. Je zult namelijk niet de eerste zijn die iets voorschiet en het vervolgens nooit ontvangt!