Archery Tag

Archery Tag, is de allernieuwste teamsport op het strand van Scheveningen! Dit super spannende schietspel  is een kruising tussen trefbal en paintbal.

Alleen speelt u Archery tag niet met een bal, maar met pijl en boog. Het doel van het spel is, uw tegenstanders zo snel mogelijk uit te schakelen en alle doelen (targets) te elimineren.

U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen in Scheveningen waar het spel wordt uitgelegd. We beginnen het spel met een korte introductie over het materiaal. Daarna leert u,  hoe u moet schieten.

We gebruiken voor het spel gemakkelijke beginnersbogen, dus iedereen heeft het schieten na een paar keer onder de knie.

Uw groep wordt in teams verdeeld. Iedere deelnemer krijgt een hoofdmasker, een handboog en een set pijlen om mee te schieten. Er wordt een aantal oefenrondes gespeeld en daarna is het play time!

De pijlen hebben een zachte foampunt zodat niemand zich kan bezeren. Het hoofdmasker dient als extra bescherming voor het gezicht.

 

Op het speelveld staan diverse opblaasbare objecten (bunkers) om achter te verstoppen. Tevens is er een safe zone, een veilige zone waar u niet kunt worden neergeschoten. Als u bent neergeschoten, moet u het veld verlaten.

Archery Tag, shoot out op het strand

U mag weer terug het veld in, als uw teamgenoten een target van de tegenstander omschieten. Of als er een pijl van de tegenstander wordt gevangen.

Het team dat als eerste alle tegenstanders uitschakelt of alle doelen van de tegenstander omschiet, heeft het  shoot out deel gewonnen. Naast het veld spel Archery tag, spelen we ook nog een spannende estafette en een target shoot out om het winnende team te bepalen.

Archery tag is te spelen voor groepen van 10 tot 42 personen. Is uw groep groter? Combineer deze leuke strandactiviteit dan met één van onze andere workshops en activiteiten. Bijvoorbeeld met onze  Actieve workshops of Creatieve workshops. Sluit uw dag af met een lekkere barbecue aan het strand.

Archery Tag op het strand van Scheveningen

Deze super spannende shoot out is erg leuk als vrijgezellenuitje of als onderdeel van een bedrijfsuitje Scheveningen!
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact en offerte

“ We hebben hoop leuke reactie gehad en iedereen was enthousiast over de activiteiten. Met name de archery tag!
Leuke begeleiding, op zijn tijd een borrel, meer heeft een mens niet nodig!


Nogmaals bedankt voor de leuke middag en wellicht tot een volgende keer!

 ”

Reactie van CNH Industrial op 07 oktober 2016

“ Het was in alle opzichten een hele geslaagde middag en avond!
Achteraf veel leuke reacties ontvangen.
Bedankt voor de organisatie. ”

Reactie van Technische Unie met 22 personen op 13 juni 2015