Workshop poker

Checken, raisen, callen en betten, het komt allemaal voorbij tijdens deze workshop poker! Wie van uw groep, heeft de beste poker face en welke collega heeft de beste tactiek tijdens deze workshop?

Uiteraard spelen we tijdens deze workshop poker niet voor geld maar voor een passend aandenken en natuurlijk eeuwige roem!

U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen aan het strand van Scheveningen. De pokertafels staan hier al ingedekt met chips, kaarten en toebehoren voor u klaar.

De workshop wordt begeleid door een croupier die u alles uitlegt over dit kansspel. Er zijn verschillende varianten van poker. Tijdens deze workshop leert u de fijne kneepjes van de meest populaire variant: de Texas Hold’em.

 

Workshop poker aan het strand van Scheveningen

U maakt kennis met de basis regels van poker en er wordt een toernooi gespeeld. Alle spelers blijven tot het einde van de workshop in de race. Aan het einde van de workshop, spelen de beste spelers van alle tafels de finale en zo blijft er uiteindelijk één collega als winnaar over.

Deze workshop poker is zowel geschikt voor beginnend, als gevorderde speler. De groepen kunnen worden verdeeld in beginners en gevorderden tafels. De beginners leren de regels en de basis van poker. Terwijl de gevorderden, juist meer leren over strategie, tactiek en kansberekening.

Dus, houdt u van competitie en plezier en wilt u alles weten over poker? Dan is deze workshop poker zeker iets voor uw groep! Degene met de beste kaarten en de beste pokerface wint een leuk aandenken aan de dag.

Wie heeft de beste pokerface?

Deze workshop poker  is zeer geschikt als onderdeel van een bedrijfsuitje Scheveningen, maar kan ook als losse workshop worden geboekt.

Wij werken samen met de beste strandpaviljoens voor de invulling van uw catering. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact en offerte

“ Het was in alle opzichten een hele geslaagde middag en avond!
Achteraf veel leuke reacties ontvangen.
Bedankt voor de organisatie. ”

Reactie van Technische Unie met 22 personen op 13 juni 2015