Workshop capoeira

Deze workshop capoeira wordt gegeven op het strand van Scheveningen. U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen waarna u onder leiding van onze Braziliaanse docent richting de waterlijn gaat, voor waarschijnlijk uw eerste kennismaking met capoeira.

Capoeira komt uit Brazilië en is een combinatie van muziek, dans en gevecht. In een kring van mensen die live muziek maken door middel van een berimbau (snaarinstrument) en Pandeiro (tamboerijn), wordt het Capoeira spel gespeeld.

Tijdens deze workshop capoeira is samenwerken een must. Capoeira wordt namelijk beoefent in koppels maar is zeker geen dans. Door een strategisch spel te spelen, draaien de spelers continue om elkaar heen en proberen ze elkaar te ontwijken en te verrassen. De kunst is een medespeler door snelle tactische bewegingen uit balans te brengen.

 

Workshop capoeira aan het strand van Scheveningen

Capoeira wordt gespeeld in een kring van mensen. Deze wordt ook wel de roda genoemd. De deelnemers van deze kring zijn toeschouwers en andere capoeiristen die wachten om ook te spelen. Door vrolijk mee te klappen op het ritme van de muziek, wordt er tijdens een workshop capoeira, energie gegeven aan de spelers in de kring.

Tijdens onze workshop capoeira leert u de basispassen en draait u met soepele bewegingen om elkaar heen, wat een erg spectaculair gezicht is. De workshop capoeira wordt aangepast aan de samenstelling van uw groep. Heeft u bijvoorbeeld blessures dan slaat deze passen of oefeningen even over. Hierdoor kan iedereen aan deze workshop deelnemen.

Leuk als onderdeel van een bedrijfsuitje of vrijgezellenuitje!

 

U kunt de workshop capoeira  uitbreiden met onze overige activiteiten en een barbecue of borrel bij één van onze strandlocatie partners.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact en offerte

“ Veel leuke reacties mogen ontvangen van enthousiaste collega’s. Voor herhaling vatbaar. Super leuke en goede begeleiding. Zelf weinig voorbereiding om te regelen, Boost Events heeft dit super voor ons geregeld!
Aldus Ivonne van Buuren ”

Reactie van Politie Haaglanden met 150 personen op 13 september 2014