Cocktail Shaken

Cocktail shaken is op dit moment één van de meest populaire activiteiten tijdens een vrijgezellen of bedrijfsuitje Scheveningen. En dat is natuurlijk niet voor niets!

Deze zomerse workshop is leerzaam, leuk en ook nog erg lekker. Tijdens deze workshop, shaket u de in korte tijd de lekkerste cocktails en uiteraard drinkt u ze daarna ook nog op.

Strainer, mudler of jigger, na deze leuke workshop cocktail shaken, weet u precies wat u allemaal nodig heeft. U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen aan het strand van Scheveningen. Hier staan de cocktail tafels al ingedekt voor u klaar. Op tafel vindt u naast alle tools en snijplankjes ook vers fruit, likeuren, siropen en dranken.

Als iedereen er is, kan de workshop beginnen. Iedere deelnemer beschikt over een eigen set cocktail tools.

 

Cocktail shaken aan het strand

Stap voor stap leert  u van onze cocktail master, hoe u de lekkerste cocktails maakt. Welke ingrediënten u minimaal in huis moet hebben en welke hoeveelheden u moet gebruiken.

Tevens leert u tijdens de workshop cocktail shaken welke handige tools er allemaal op tafel liggen en wat u hier mee kunt doen.

Met onze professionele shakers maakt u tijdens de workshop cocktail shaken, twee verschillende soorten cocktails. Deze kunnen ook alcoholvrij worden geshaket op basis van fruitige ingrediënten.

Als aan het eind van de workshop cocktail shaken, alle ingrediënten samensmelten tot een overheerlijke cocktail, is het tijd geworden om de eigen smaakpapillen te verwennen.

Cocktail shaken voor groepen Scheveningen

Komt u met ons meegenieten van een heerlijke cocktail aan het strand van Scheveningen?

NB: Wij bieden deze workshop cocktail shaken, alleen in combinatie met een diner of barbecue bij een strandlocatie.

Contact en offerte

“ Het was inderdaad een SUPER avond!!! :-)
Er was een gezellige sfeer en het was fijn dat jullie zo flexibel waren, geslaagde activiteit! ”

Reactie van Nuricia op 18 juni 2015