Beach Games

Beach games, zijn leuke strand activiteiten en spelletjes op het strand van Scheveningen. Ga samen met uw collega’s de competitie aan en ontdek welk team deze uitdaging gaat winnen!

Onze beach games bestaan uit verschillende spel onderdelen. Fun en teambuilding zijn de hoofd ingrediënten van deze strand activiteit.

U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen in Scheveningen. Als de teamindeling is gemaakt, is het game on! Samen met uw teamgenoten gaat u de strijd aan met de andere teams.

We spelen 6 verschillende beach games

Er worden zes verschillende onderdelen gespeeld. De strand activiteiten die aan bod komen zijn bijvoorbeeld:  Labyrinth, Robin Hood, Vliegend tapijt,  Puzzle Game, Frame Walk,  Building bamboo, Boter kaas en eieren, Katapult Catch en het hilarische Bumper ball.

De spellen zijn divers: Van behendigheid en snelheid tot puzzelen en evenwicht.

De opdrachten moeten binnen een bepaalde tijd  zo goed mogelijk worden volbracht.

Samenwerken en communiceren is van groot belang tijdens het spelen van beach games.  Maar vergeet ook de taakverdeling niet.

Benut de sterkste eigenschappen van al uw teamleden. Samen bereikt u de beste resultaten.

Het team met de meeste punten of de snelste tijd wint het onderdeel. Uiteindelijk is het de bedoeling om zo veel mogelijk onderdelen te winnen en deze beach competitie te winnen.

Beach Games en teambuilding

Beach games zorgen voor een goede onderlinge band tussen de deelnemers. Ze zijn dus uitstekend voor de teambuilding, voor zowel man als vrouw van alle leeftijden.

Dus bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje Scheveningen? Dan zijn deze strand spellen zeker een aanrader!

Bent u eigenlijk op zoek naar een middag vullend programma? Kijk dan ook even bij onze Expeditie Robinson Scheveningen

Beach games scheveningen

Combineer deze strand activiteiten met een heerlijke barbecue of borrel bij een strandpaviljoen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact en offerte