Workshop yoga

Tijdens deze workshop yoga komt er een mix van klassieke vormen als Ashtanga Yoga, Hatha Yoga en het moderne Power Yoga aan u voorbij.

Door een serie fysiek uitdagende houdingen en bewuste ademhaling krijgt het lichaam een uitgebalanceerde ‘behandeling’ die zijn effect op de geest niet mist. Yoga betekent letterlijk eenwording.

Yoga is overgewaaid uit het oosten en wordt de laatste jaren steeds vaker beoefend. Deze workshop yoga werkt reinigend en meditatief zonder ergens zweverig of vaag te worden.

Poweryoga aan het strand

Maar er zal ook flink gewerkt moeten worden! Lekker wegdommelen op een handdoek is er zeker niet bij. Poweryoga is namelijk een dynamische vorm van yoga.

De houdingen (asana’s) lopen in een vloeiende beweging in elkaar over door het gebruik van ademhaling, bandha’s en drishti (focus). Uiteindelijk is het eindresultaat van de workshop yoga,  totale ontspanning.

Als uw groep compleet is, wordt u door onze yoga instructrice meegenomen naar het strand.

De workshop yoga bestaat uit een korte introductie, ademhalingsoefeningen en een yoga warm-up. Daarna komen de staande, zittende en herstellende asana’s (houdingen) aan bod. En er wordt afgesloten met een meditatie oefening.

Workshop yoga voor alle leeftijden

Deze workshop yoga is geschikt voor alle leeftijden omdat er op eigen niveau wordt gewerkt. Mocht u een asana vanwege een blessure niet mee kunt doen, dan slaat u deze even over en vervolgt u daarna weer de les.

Met de relaxte setting van het strand is een workshop yoga de ideale manier voor hardwerkende mensen om weer op te laden.

Voor deze workshop yoga is het prettig om soepel zittende kleding aan te hebben. Daarnaast vragen wij alle deelnemers om een handdoek mee te nemen.

Workshop yoga op het strand van Scheveningen

U kunt deze workshop yoga uitbreiden met één van onze overige creatieve of actieve activiteiten op het strand of met een bijvoorbeeld een barbecue of diner bij een strandpaviljoen.

Contact en offerte

“ We hebben heel erg genoten van de workshop lampen maken, goede begeleiding en de leuke locatie. Wij geven het uitje een 8 ”

Reactie van Shell op 28 mei 2015