Vrijgezellenuitje vrouwen

Een vrijgezellenuitje organiseren voor je beste vriendin? Ga dan de uitdaging aan met deze Weddinggame Scheveningen. Deze citygame is speciaal gemaakt om de perfecte vrijgezellendag te organiseren.

Tijdens dit vrijgezellenuitje,  probeer je, de bruiloft van de ondergang te redden! Het is multitasken voor gevorderden tijdens deze hilarische citygame!

Over een paar uur, begint de bruiloft maar er is werkelijk nog helemaal niets geregeld.

De trouwringen zijn spoorloos, de jurk moet nog worden opgehaald bij de stomerij en de fotograaf en de kok zijn nog steeds niet betaald! Alle reden om in tranen uit te barsten… Of valt er toch nog iets te redden?

Virtueel vrijgezellenuitje Scheveningen

Tijdens deze vrijgezellendag,  zet je alles op alles om je bruiloft van de ondergang te redden. De groep wordt in teams verdeeld .

 

Met een smartphone race je kriskras met je team door het centrum van Scheveningen. Onderweg moet je zoveel mogelijk geld verzamelen.

Verzamel, koop en ontwijk…

Met dit geld kun je dingen kopen die je nodig hebt voor je bruiloft. Je rent door Scheveningen, om champagne, taart en allerlei andere trouwbenodigdheden te verzamelen. Deze items moeten vervolgens worden afgeleverd op het stadhuis of op de feestlocatie. En vergeet niet alles vast te leggen, want hiervoor krijg je punten.

Maar let onderweg goed op dat je je schoonmoeder of je jaloerse ex niet tegen het lijf loopt. Want dat kost je juist weer punten! Je bemoeizuchtige schoonmoeder en extreem jaloerse ex zijn er op gebrand om de mooiste dag van je leven te vergallen.

En erger, er lopen meer bruidjes rond met dezelfde smaak! Wees dus snel, denk aan duizend dingen tegelijk en werp af en toe een taart in de strijd om de concurrentie uit de buurt van jouw spullen te houden!

Het team met de meest punten wint uiteindelijk deze knotsgekke Weddinggame!

The Weddinggame Scheveningen, het vrijgezellenfeest voor vrouwen!

Ben jij behalve een droombruid ook een wedding planner in de dop? Doorsta deze ultieme zenuwtest op je vrijgezellendag en weet dan zeker: jouw bruiloft kan straks niet meer stuk!

Contact en offerte