Tapasplank graveren

Super leuk, deze workshop tapasplank graveren. Het is niet alleen leuk om te maken, maar zeker zo leuk om hem later te gebruiken.  Een workshop met een leuk aandenken, aan een vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje Scheveningen.

Voor deze workshop gebruiken we dikke robuuste plankjes van hout. De plankjes zijn te gebruiken als tapas plank. Maar als broodplank, kaasplank of serveerplank zal hij zeker niet misstaan.

U wordt ontvangen in een strandpaviljoen in Scheveningen. Bij aankomst staat de tafel klaar met alle materialen die u nodig heeft voor het graveren van de plank.

Tapasplank graveren met een houtbrander

Het graveren gebeurt met een brander. Deze lijkt op een soldeerbout, maar heeft meerdere opzetstukken en stempels.  U krijgt uitleg over de brander en hoe u hem het best kunt gebruiken. U kunt ondertussen een beetje oefenen om wat handigheid met graveren te krijgen.

Met eigen ontwerp of sjablonen

Voordat we de tapasplank graveren, maken we eerst het ontwerp.

Op tafel liggen er diverse handige sjablonen waar u gebruik van kunt maken. U kunt ook (van te voren thuis) een persoonlijk ontwerp maken.

Print het uit en neem het mee. We zetten het ontwerp over op de plank en daarna kunt u aan de slag met het inbranden.

Indien u een eigen ontwerp maakt, houdt u dan rekening met het “schrijf” formaat van de plank, deze is 18 x 18 cm.

Wij kunnen het ons niet voorstellen… Maar mocht u thuis al genoeg houten plankjes hebben dan kunt u het plankje ook voor iemand anders maken. Leuk om cadeau te geven. Voor een verjaardag, trouwerij of wellicht Moederdag. Een origineel cadeau voor iedereen die van borrelen houdt.

Tapasplank graveren is super leuk als vrijgezellenuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje aan het strand van Scheveningen.

Na afloop van de workshop kunt u uw dag geheel in stijl afsluiten. Geniet van een heerlijk tapas diner bij ondergaande zon. U boekt een tapas menu al vanaf
€ 22,50 per persoon. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tapasplank graveren aan het strand van Scheveningen

Combineer deze workshop met één van onze andere leuke workshops. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact en offerte