Workshop mozaiek

Tijdens deze workshop mozaiek stapt u binnen in de wereld van Gaudi. Deze Spaanse architect maakte al vroeg in de vorige eeuw gebruik van tegels om prachtige kunstwerken te maken.

Geïnspireerd door zijn werk, gaat u vandaag zelf de uitdaging aan met gekleurde tegels en glas.

U wordt ontvangen in een strandpaviljoen in Scheveningen. De tafel staat ingedekt  voor u klaar met allemaal bakjes met  gekleurde stukjes tegel, glas, schelpjes en steen. Onder leiding van onze kunstenares maakt u tijdens deze workshop mozaiek uw eigen spiegel of schaal.

Bij mooi weer staan de tafels buiten voor u klaar, bij minder weer gaan we naar binnen in het paviljoen.

Nadat u een mozaiek item heeft gekozen gaat u beginnen met het maken van een ontwerp. Als het ontwerp gemaakt is, gaat u de kleurstelling bepalen en kan het plakken, knippen en lijmen beginnen.

Uiteraard wordt u hierbij geholpen, mocht dit nodig zijn. Naast een individueel item, kunt u ook samen één kunstwerk maken. Van een grote spiegel, een paneel met het bedrijfslogo tot aan een klein tafeltje. Aan het eind van deze workshop mozaiek maken, heeft een prachtig persoonlijk kunstwerk waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Voordat uw kunstwerk gevoegd kan worden moet het eerst nog 24 uur drogen. Daarom krijgt u na afloop van deze workshop mozaiek maken een gedetailleerde uitleg mee, om uw kunstwerk zelf thuis te voegen.

Worskhop mozaiek, schilderen met tegels

Om de Spaanse sfeer vast te houden tot na de workshop is het ook mogelijk de workshop mozaiek uit te breiden met een heerlijk tapas diner.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid!

Contact en offerte

“ Het was inderdaad een SUPER avond!!! :-)
Er was een gezellige sfeer en het was fijn dat jullie zo flexibel waren, geslaagde activiteit! ”

Reactie van Nuricia op 18 juni 2015