Cowboy hoeden pimpen

U bent klaar voor een dagje strand, na deze workshop cowboy hoeden pimpen! De cowboyhoeden zijn gemaakt van stro, zitten heerlijk en zien er na het pimpen heel zomers uit. Ze zijn heel geschikt voor een dagje strand! Ze zijn hip, mooi, houden de zon uit uw gezicht en camoufleren een slechte haar dag.

U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen aan het strand van Scheveningen, waar de tafels met alle materialen voor u klaar staan.

Als de zon schijnt zoeken we een lekker plaatsje op het zonnige terras. En bij wat minder zomerse temperaturen zetten we de workshop tafels binnen voor u klaar.

Naast al het pimp materiaal, liggen er ook diverse gereedschappen en andere handige hulpmiddelen. Om u alvast wat op weg te helpen, zijn er voldoende voorbeelden aanwezig.

Voor cowboy hoeden pimpen hoeft u geen “Crea Thea” te zijn, als u kunt knippen en plakken, bent u al een eind op weg.

Pimpen met heel veel mooie materialen

Voor het pimpen maken we gebruik van verschillende materialen. Kant, lint, band,veertjes, studs, applicaties, kralen, suede, bedels…. eigenlijk te veel om op te noemen. Als u uw stijl heeft bepaald, kan het pimpen beginnen. Gaat u voor Ibiza style of liever voor een stoere cowboy look? It’s up to you!

Wij helpen u tijdens het cowboy hoeden pimpen graag, als u wat assistentie nodig heeft. Uiteindelijk is het resultaat een unieke cowboy hoed, waar er maar één van is!

Deze workshop cowboyhoeden pimpen is heel geschikt als vrijgezellenuitje of als onderdeel van een bedrijfsuitje Scheveningen! Dol op pimpen? Kijk dan ook even bij onze andere pimp workshops:  slippers pimpen en Ibiza armbandjes maken.

Maak zelf je eigen hippe cowboy hoed!

Of combineer de workshop cowboy hoeden pimpen met een heerlijke tapadiner of barbecue bij één van onze strandlocatiepartners.

Contact en offerte

“ Het was in alle opzichten een hele geslaagde middag en avond!
Achteraf veel leuke reacties ontvangen.
Bedankt voor de organisatie. ”

Reactie van Technische Unie met 22 personen op 13 juni 2015