Zanzibar

Beachclub Zanzibar kun je niet missen. Dit paviljoen ligt schuin tegenover het statige Kurhaus aan de boulevard van Scheveningen.

Dit paviljoen is geïnspireerd door het gelijknamige Afrikaanse eiland, Zanzibar. Binnen,  is de sfeer intiem met warme kleuren en veel open haardjes.

Buiten is er een ruim terras met gekleurde tafels en stoelen in vrolijke kleuren. Voor de gevel vind je luie stoelen om heerlijk in weg te zakken. Onder de overdekte luifel, is het heerlijk relaxen bij ondergaande zon.

 

Zanzibar heeft een uitgebreide kaart met traditionele en originele gerechten. Alles is uiteraard vers en komt uit eigen keuken.

Beachclub Zanzibar steunt verschillende projecten in Afrika die zich richten op het conserveren van wilde dieren. Een van deze projecten is stichting SLCS. Een stichting die zich vol overgave stort op het stoppen van stroperij.

Zanzibar is goed bereikbaar. Tram 1 en 9 stoppen bij het Kurhaus, vanaf daar is het nog 3 minuten lopen. Komt u met de auto? Deze kunt u parkeren in de garage van het Kurhaus of Holland Casino.