Boonoonoonoos

Strandpaviljoen Boonoonoonoos ligt aan de vernieuwde boulevard van Scheveningen. Ter hoogte van de Keizerstraat, precies tussen de Pier en de haven van Scheveningen in.

Boonoonoonoos is al jaren lang één van de vaste locaties van Boost Events. Door zijn centrale ligging, flexibele mentaliteit en vlotte bediening is dit paviljoen de ideale locatie voor groepsuitjes aan het strand.

Op het terras vindt u naast tafels en stoelen, heerlijke loungebanken om lekker in weg te zakken. De blauw en roze kleuren geven de beachclub een zomerse uitstraling.

Ook als het buiten wat fris wordt, is het goed toeven. De open haarden worden aangestoken en er zijn dekentjes beschikbaar.  Maar ook binnen is er voldoende ruimte voor een barbecue buffet of diner.

Boonoonoonoos ligt aan het sport strand

Dit paviljoen heeft letterlijk en figuurlijk een zee van ruimte voor de deur. Daarbij hebben zij een goede aansluiting met zowel de boulevard  als de haven van Scheveningen.

 

De naam is even een uitdaging maar na een paar keer oefenen, heeft iedereen hem onder de knie. Boonoonoonoos betekent in het Jamaicaans :  alles is hier goed.

En dat is ook zo… De relaxte sfeer, vrolijke kleuren en de ruimtelijke ligging van dit paviljoen zorgen voor een heerlijk ontspannen vakantie gevoel.

Bij dit paviljoen staat gastvrijheid voorop. Zij zijn niet voor niets onze vaste partner voor de invulling van de catering tijdens een bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen.

Met zorg samengestelde menu’s

De barbecues en buffetten uit de keuken worden met veel zorg samengesteld en dat proeft u. Geen door gegaarde buffetten maar kwaliteit voor een betaalbare prijs.

De beachclub ligt aan het sportstrand van Scheveningen, waar lekker veel ruimte is voor activiteiten. Boonoonoonoos is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Maar ook de parkeergarages en terreinen zijn op loopafstand van deze locatie.

Beachclub Boonoonoonoos Scheveningen

Contact en offerte