El Nino

Aan de bruisende boulevard van Scheveningen, ligt strandpaviljoen El Niño. Dit gezellige paviljoen ademt een Mediterrane sfeer. Door het gekleurde meubilair, de gezellige veranda en de knapperende haardvuurtjes, waant u zich in zuidelijke sferen.

Op de internationale kaart van dit paviljoen, vindt u naast de Mediterrane gerechten,  ook Mexicaanse, Indische en Hollandse invloeden. El Niño heeft ruime ervaring met het ontvangen van groepen, zodat tijdens uw bedrijfsuitje Scheveningen uw barbecue, diner of bedrijfsborrel in goede handen is.

 

 

Op het zonnige terras van El Niño is het heerlijk toeven. In het midden van het terras vindt u een zitkuil met lekkere kussens. Maar ook op de overdekte veranda en in de comfortabele loungebanken is het heerlijk genieten.

Bij zomerse temperaturen kunnen alle deuren van El Niño open en zorgt een milde zeebries voor verkoeling. Op iets minder warme dagen is er binnen ruimte genoeg voor een warme chocomel aan één van de gekleurde tafels of bij de grote open haard.

El Nino is goed bereikbaar. Tram 1 en 9 stoppen bij het Kurhaus, vanaf daar is het nog 5 minuten lopen. Komt u met de auto? Deze kunt u parkeren in de garage van het Kurhaus of Holland Casino.

Bijzonderheden

El Niño is een uitstekende locatie om activiteiten en workshops te combineren met een heerlijke barbecue aan het strand.

 

Contact en offerte