Patagonia

Aan het begin van duingebied Meijendel, aan de voet van het hippe Zwarte Pad in Scheveningen, ligt strandpaviljoen Patagonia. Dit paviljoen heeft in 2014 haar deuren geopend en is meteen een groot succes geworden.

Over het interieur van Patagonia is goed nagedacht. Er is gebruik gemaakt van veel natuurlijke en robuuste materialen.

Het paviljoen  is in een stoere kleur grijs geverfd, wat zeker past bij bij het robuuste landschap van het gelijknamig gebied in Zuid-Amerika.

De houten inrichting en bijpassende aankleding geven het paviljoen een beachy uitstraling.

Patagonia: fijne sfeer, lekker eten.

Op het terras en aan het strand staan lekkere loungebanken. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op het strand en wordt u vermaakt door het langslopend publiek.

 

Onder de veranda kunt u heerlijk borrelen en genieten van lazy beach tunes. Met de relaxte muziek op de achtergrond, is Patagonia een heerlijke plek om weer helemaal op te laden.

Op het strand  is er voldoende ruimte voor allerlei activiteiten en workshops. Mocht het minder weer zijn, dan hebben zij binnen ook voldoende ruimte.

De keuken van Patagonia werkt zoveel mogelijk met biologische en duurzame producten zodat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van dit prachtig stukje Scheveningen.

Het paviljoen is zowel met openbaar vervoer als auto, goed te bereiken. Tram 1 en 9 stoppen bij het Zwarte pad, vanaf daar is het nog 3 minuten lopen.

Komt u met de auto? Deze kunt u (betaald) parkeren op het Zwarte Pad.