Copacabana

Strandpaviljoen Copacabana in Scheveningen ligt ter hoogte van de Keizerstraat in Scheveningen. Precies tussen de drukke boulevard en de haven van Scheveningen in.

Dit paviljoen is in 2013 helemaal vernieuwd en heeft binnen een moderne nieuwe inrichting gekregen. Copacabana dankt haar naam aan het gelijknamige strand in Brazilië.

Bij aankomst doet de beachclub u meteen denken aan Braziliaanse gezelligheid, met vrolijke beachtunes en wuivende palmen.

Het paviljoen ligt direct aan sportstrand. Hier is een zee aan ruimte voor allerlei leuke workshops en activiteiten. Van powerkiten en golfsurfen tot sieraden maken en slippers pimpen. Er is voor iedereen wel iets leuks te doen.

Copacabana: voor grote en kleine groepen

Het zonnige terras biedt ruimte aan zowel grote als kleine groepen.

 

 

Ook bij minder lekker weer,  is onder de grote buitenluifel erg aangenaam.  De luifel heeft verwarming, zodat u eigenlijk al heel snel buiten kunt zitten. Bij zomerse temperaturen biedt deze zelfde luifel, een aangename verkoeling.

Het paviljoen heeft een ruime binnenlocatie. Deze bestaat uit gezellige zitjes om te eten en twee open haarden om een borrel te drinken.

Op 10 minuten loopafstand van het paviljoen vindt u parkeergarages en een groot buiten parkeerterrein. Het openbaar vervoer ligt op steenworp afstand. Tram 11 stopt voor de deur en ook lijn 9 en 1 zijn op loopafstand.

Beachclub Copacabana heeft jarenlange ervaring met het ontvangen van groepen. Zij hebben een ruim assortiment voor groepsuitjes.

Van barbecue’s en lunches en van hapjes tot diners. De barbecue wordt door de chef live bereid op de houtskoolgrill.

Met de bruisende zee op de achtergrond en een caipirinha bij ondergaande zon waant u zich toch nog even in Brazilië deze zomer.