Manta

Manta is de nieuwste aanwinst voor het strand van Scheveningen. Eind maart 2018 opende zij haar deuren en is nu al één van dè hotspots van Scheveningen.

Het strandpaviljoen ligt aan de voet van het Zwarte Pad, waar duingebied Meijendel begint.

Het zeegroene paviljoen is omgeven door duingras en olijfbomen en straalt aan alle kanten rust uit. Dit maakt Manta een ideale locatie om weer helemaal op te laden.

Manta: lekker dineren met je voeten in het zand

Manta is ruim opgezet en beschikt over meerdere buiten terrassen. Het meubilair bestaat naast tafels en stoelen uit comfortabele loungebanken.

In het zand staan picknick tafels, waar u met de voeten in het zand kunt genieten van een heerlijke cocktail.

Binnen heeft het paviljoen ook een “zee” aan ruimte. De binnenlocatie is sfeervol ingericht en leent zich met gemak voor 150 personen diner of een strandfeest voor 500 mensen.

 

De binnen locatie bestaat uit verschillende zitgedeeltes, gezellige hoekjes en ruimtes, die met elkaar verbonden kunnen worden.

Licht en ruim opgezet

De eyecatcher van dit strandpaviljoen is de glazen kas. Dit is tevens de entree van Manta. Deze maakt het paviljoen licht en heerlijk warm als het buiten net te fris is.

In de avond is Manta mooi uitgelicht en heeft ze een prachtig uitzicht op de vernieuwde Pier en verlichte reuzenrad van Scheveningen.

Deze beachclub is uitstekend bereikbaar het OV. Komt u met de auto? Vanaf de parkeerplaats op het Zwarte Pad, steekt u het duin over en loopt u zo het terras op.

Kortom een prachtige locatie voor groepen. Ideaal voor een borrel of barbecue met vrienden of collega’s.

Wij maken graag een voorstel voor u. Neem contact met ons op, voor de mogelijkheden.

Manta Scheveningen

Contact en offerte