Zeepketting maken

Deze creatieve workshop zeepketting maken is geschikt voor alle leeftijden! Want welke vrouw houdt er nou niet van mooie kralen en lekkere geuren.

Met kralen, schelpen, hout, lint en lekkere zeepjes gaat u zelf aan de slag om een hippe zeepketting te maken. Mooi voor in de badkamer of linnenkast!

Zeepjes & kralen in alle kleuren

Wij verzorgen de workshop zeepketting maken bij een strandpaviljoen aan het strand van Scheveningen.

Er is een tafel voor u gereserveerd die vol staat met zeepjes, kralen, stekers, lint, draad en andere handige hulpmiddelen. Daarbij liggen er heel veel voorbeelden zodat u alvast wat inspiratie kunt opdoen. Als iedereen er is, kan de workshop beginnen.

Als u uw design bepaald heeft, dan het uitzoeken van de zeep en kralen beginnen. De zeep is er in allerlei kleuren en geuren. Er zijn ook blokken om leuke figuurtjes mee uit te steken.

Wat past in uw interieur? Gaat u voor romantisch roze of  juist voor een stoere ketting?  U bepaalt….

Tijdens de workshop helpen wij u graag, als u hulp nodig heeft.  Uiteindelijk is het resultaat een unieke zeepketting, waar er maar één van is!

Combineer deze workshop met een lekkere tapas of een diner bij één van onze strandlocatiepartners. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Heerlijk geurende workshop met een prachtige resultaat

Een workshop zeepketting maken is heel geschikt als vrijgezellenuitje of als onderdeel van een bedrijfsuitje Scheveningen!

Dol op creatieve workshops? Kijk dan ook even bij onze andere workshops:  slippers pimpen en strandtassen pimpen.

 

Contact en offerte

“ We hebben heel erg genoten van de workshop lampen maken, goede begeleiding en de leuke locatie. Wij geven het uitje een 8 ”

Reactie van Shell op 28 mei 2015