Wikkelarmband maken

Deze workshop wikkelarmband maken in Scheveningen is een hippe creatieve workshop waarbij u in korte tijd een prachtig sieraad maakt.

U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen in Scheveningen, waar de tafels met alle materialen al voor u klaar staan. Bij mooi weer doen we de workshop wikkelarmband maken lekker buiten, bij minder weer gaan we naar binnen.

Meer dan 10 verschillende kleuren

Na een korte uitleg over de materialen gaan we zelf een eigen wikkelarmband maken. We beginnen met het vlechten van een armband.

Dit kan met 1, 2,3 of 4 verschillende kleuren suède. U bepaald dus eerst welke kleur of kleuren uw wikkelarmband gaat worden.  Er zijn zo’n 10 verschillende kleuren suède strings waaruit u kunt kiezen.

Als de armband gevlochten is, gaat u de bedels  uitzoeken. Totaal kunt u 15 hangers kiezen om aan uw armband vast te maken.

Zilveren bedels en kralen hangers

Iedereen heeft een eigen set tools en ringetjes om de bedels en/of kralen te bevestigen. Wij zorgen voor een ruim aanbod van kralen en zilverkleurige bedels zodat er genoeg materiaal en keuze is, om een unieke wikkelarmband te maken.

Tijdens de workshop helpen wij u graag bij het maken van uw armband en uiteraard liggen er ter inspiratie voldoende voorbeelden op tafel. Alle materialen die u gebruikt zijn bij de prijs inbegrepen. Aan het eind van de workshop wikkelarmband maken heeft u een prachtige sieraad, waar u nog lang plezier van zult hebben..

 

Workshop wikkelarmband maken: leuk voor vrijgezellenuitjes en damesgroepen!

Deze creatieve workshop wikkelarmband maken kan als onderdeel van een bedrijfsuitje Scheveningen worden geboekt, maar u kunt deze workshop ook los boeken.

Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenuitje of als onderdeel van een bedrijfsuitje Scheveningen.

 

Contact en offerte

“ We hebben heel erg genoten van de workshop lampen maken, goede begeleiding en de leuke locatie. Wij geven het uitje een 8 ”

Reactie van Shell op 28 mei 2015