The Phone

The Phone is een citygame en teambuildingsspel met veel verschillende opdrachten. Ontdek Scheveningen op een heel andere manier vergaar met uw team zoveel mogelijk punten.

Plotseling gaat er een mobiele telefoon af, niemand weet wat er gaat gebeuren. Dit is het begin van de citygame the Phone…

U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen aan het strand van Scheveningen. Als iedereen er is, kan het spel beginnen. Een aantal mobiele telefoons gaat af, groepen worden gemaakt en u krijgt een eerste opdracht.

Vind de anonieme beller, tijdens the Phone

U ziet deze mysterieuze opdrachtgever niet, maar ziet hij u wel? Aan de hand van aanwijzingen die u via een mobiele telefoon ontvangt, gaat u allereerst op zoek naar een pakketje met alle spelregels.

Dit zijn de opdrachten en de materialen die u nodig heeft  om het spel te spelen. Als u het pakketje gevonden heeft, begint uw route door Scheveningen.

Onderweg krijgt u diverse groepsopdrachten, waarmee u punten kunt verdienen. Hierbij wordt uw kennis, creativiteit en geheugen op de proef gesteld. Onze mysterieuze opdrachtgever houdt u ondertussen in de gaten.

The phone: mysterie, actie en teambuilding in één uitje!

De opdrachten variëren van woordspellen, puzzels en rekensommen. Tijdens de opdrachten kunnen punten worden verdiend. Samen met uw teamleden is het de bedoeling zoveel mogelijk punten te halen.

Aan het einde van the Phone komen alle teams weer samen en wordt het eindspel gespeeld. Het team met de meeste punten wint!

Het start en eindpunt van deze citygame, the Phone is flexibel. Wij kunnen alleen de citygame voor u verzorgen, maar kunnen ook uw hele bedrijfsuitje Scheveningen voor u organiseren.

Bekijk hier alle citygames Scheveningen die wij voor u kunnen organiseren. Combineer the Phone met een heerlijke afsluitende barbecue op het strand van Scheveningen.

The Phone, teambuildings uitje voor groepen Scheveningen!

The Phone is een spannend teambuildingsspel waarbij de sleutelwoorden, tijdsdruk, opdrachten en geheugen zijn.

Ondertussen heeft u contact heeft met een mysterieuze beller, die u zeker wilt vinden.

 

Prijs:
€ 27,50 pp exclusief BTW
Duur:
2 uur
Aantal:
vanaf 20 personen
Contact en offerte

“ Het was inderdaad een SUPER avond!!! :-)
Er was een gezellige sfeer en het was fijn dat jullie zo flexibel waren, geslaagde activiteit! ”

Reactie van Nuricia op 18 juni 2015