The Hunt

The Hunt Scheveningen is een interactieve game die u door middel van een smartphone dwars door het centrum van Scheveningen leidt. Wat kunt u verwachten? Heel veel actie en fun, maar ook competitie en samenwerken is een must tijdens de citygame the hunt.

U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen in Scheveningen. Als de groep compleet is, worden de teams gemaakt en het spel aan u uitgelegd.

The Hunt, de jacht is geopend!

Criminelen terroriseren de stad, u bent hier met uw team onderdeel van. De politie maakt jacht op u.  Non-stop actie en teambuilding, de jacht is geopend!

U kruipt in de huid van crimineel Scheveningen. Met uw teamleden, neemt u het op tegen de andere criminele organisaties. Tijd om na te denken is er bijna niet, want er is altijd wel iemand die aast op uw gestolen waar.

Koelbloedig lokt u uw rivalen in de val en schiet u ze neer. U bent voortdurend onderweg en bent een doorn in het oog van de politie.

Virtuele citygame Scheveningen

U bevindt zich in een virtuele wereld en met behulp van een smartphone beweegt u zich kriskras door Scheveningen. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk geld te verdienen. Dit doet u met het verzamelen van kostbare voorwerpen en het uitschakelen van uw tegenstanders.

Ieder team heeft een basis. Hier haalt u eerst een pistool op, om u te kunnen verdedigen tegen alle andere teams. Schiet u een team neer, dan kunt u ook hun gestolen buit afpakken en snel inleveren bij uw eigen basis. Wordt u  zelf neergeschoten? Ga dan direct naar het ziekenhuis om verder te kunnen meespelen.

De extra items als een kogelvrij vest, een radar en bommen maken het allemaal nog iets spannender. Goed uitkijken dus!

The Hunt Scheveningen, teambuilding en fun aan het strand!

The Hunt is een super spannend teambuildingsspel in Scheveningen. U heeft 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk punten te verdienen, want na 1.5 uur is het game over!

Combineer deze citygame met een heerlijke barbecue of diner op het strand. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Prijs:
€ 22,50 pp exclusief BTW
Duur:
2 uur
Aantal:
vanaf 8 personen
Contact en offerte

“ Veel leuke reacties mogen ontvangen van enthousiaste collega’s. Voor herhaling vatbaar. Super leuke en goede begeleiding. Zelf weinig voorbereiding om te regelen, Boost Events heeft dit super voor ons geregeld!
Aldus Ivonne van Buuren ”

Reactie van Politie Haaglanden met 150 personen op 13 september 2014