Tekstbord maken

Tijdens deze creatieve workshop gaat u zelf een eigen tekstbord maken. Tekstborden zijn op dit moment enorm populair!

U vindt ze met de leukste spreuken en teksten. Leuk om op te hangen in de keuken, woonkamer of kinderkamer. Vandaag gaat u zelf aan de slag om een eigen tekstbord te maken.

Tekstbord maken, met eigen tekst of standaard tekst

Wij verzorgen de workshop tekstbord maken bij een strandpaviljoen aan het strand van Scheveningen. De werktafel staat bij aankomst al voor u klaar.

Wij verzorgen alle materialen van het bord tot vinyl. De borden zijn 40×60 cm en zijn al voor u geverfd.  U kunt kiezen uit een wit of een antraciet bord. Aan de bovenkant is er een hartje uitgefreesd.

De teksten moet u van te voren aan ons doorgeven.  Deze worden gemaakt en uit vinyl (sticker) gestanst. De jarige of vrijgezel mag op de dag uit de 15 meest populaire teksten,een tekst uit kiezen. Zodat het uitje voor haar een verrassing blijft.

We hebben 75 verschillende voorbeeld teksten waar u uit kunt kiezen. Tegen een meerprijs van 5 euro per tekst, kunt u ook een eigen tekst aanleveren.

Geef hem in de juiste opmaak en lettertype aan ons door en wij zorgen dat hij uitgesneden wordt. De sticker wordt tijdens de workshop eerst gepeld en daarna klaargemaakt om te plakken. U plakt daarna zelf uw tekst op het bord.

Precisie werkje

Het maken van een tekstbord is niet zomaar “even” een sticker op een bord plakken. Het is een precisie werkje want u wilt de tekst natuurlijk wel recht op het bord hebben.

Gelukkig hebben we daar allerlei tips en tricks voor! Uiteraard helpen wij u graag als u tijdens de workshop wat assistentie nodig heeft.  Uiteindelijk is het resultaat een prachtig tekstbord voor in de keuken of woonkamer!

Workshop tekstbord Scheveningen

Een workshop tekstbord maken is heel geschikt als vrijgezellenuitje of als onderdeel van een bedrijfsuitje Scheveningen! Dol op creatieve workshops? Kijk dan ook even bij onze andere workshops:  slippers pimpen en strandtassen pimpen.

Contact en offerte

“ 
Ik wil je nog even bedanken voor zondag, was echt top geregeld en we hebben echt super gave dingen gemaakt.

Iedereen vond het erg leuk en gezellig.

 ”

Reactie van Frieda op 04 september 2016