Strandtassen pimpen

U bent beachproof, na deze workshop strandtassen pimpen! Deze rieten tassen zijn super hip en heel handig in gebruik. De basis van deze workshop strandtassen pimpen is een naturel kleurige rieten tas met een lang leren hengsel.

De tassen zijn oersterk, zien er onversierd al goed uit en zijn ook nog geschikt om een boodschap mee te doen. En natuurlijk ideaal, om mee naar het strand te gaan.

U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen aan het strand van Scheveningen. Wij zorgen ervoor dat de werktafels voor u klaar staan. Bij mooi weer verzorgen wij de workshop buiten, bij minder weer gaan we lekker naar binnen.

Strandtas pimpen met de leukste materialen

Naast al het pimp materiaal, liggen er ook diverse gereedschappen en andere handige hulpmiddelen. Uiteraard zijn er voldoende voorbeelden op tafel om u alvast wat inspiratie te geven.

Tas pimpen doen we met heel veel verschillende materialen. Band, kant, lint, kralen, draad, studs, bloemen, veertjes, applicaties …. te veel om op te noemen.

De tafels liggen vol met decoratie materialen. Daarnaast is er ook een verftafel klaar, om uw tas nog verder mee af te pimpen.

U bepaalt zelf welke stijl u gaat maken, van Ibiza style en hippie, tot  heel strak en simpel. It’s up to you! De workshop strandtassen pimpen is super leuk als vrijgezellenuitje of als onderdeel van een bedrijfsuitje Scheveningen!

Kom naar Scheveningen en maak ook zo’n leuke Ibiza tas.Wij helpen u tijdens de workshop graag, als u wat assistentie nodig heeft.  Uiteindelijk is het resultaat een unieke strandtas, waar er maar één van is!

Ibiza tas pimpen Scheveningen

Dol op pimpen? Kijk dan ook even bij onze workshop slippers pimpen en cowboyhoeden pimpen. Of combineer de workshop met een lekker tapa’s of een barbecue bij één van onze strandlocatiepartners.

Prijs:
€ 29,50 per persoon exclusief BTW
Duur:
2 uur
Vanaf minimaal:
10 personen
Te boeken:
van maart t/m oktober
Contact en offerte

“ We hebben heel erg genoten van de workshop lampen maken, goede begeleiding en de leuke locatie. Wij geven het uitje een 8 ”

Reactie van Shell op 28 mei 2015