Lamp maken

Breng sfeer in uw huis, met deze workshop lamp maken. Tijdens deze creatieve workshop gaat u uw eigen lamp maken.

Met glasblokken, lampjes, organza en leuke spreuken maakt u een unieke lamp die u aan twee kanten kunt gebruiken.

Zo kunt u aan de ene kant bijvoorbeeld een kerst lamp maken. Zijn de kerstdagen weer voorbij dan draait u de lamp om, en heeft u een andere lamp in huis. Leuk voor de variatie.

Lamp maken in diverse kleuren en teksten

Wij verzorgen deze workshop bij een strandpaviljoen aan het strand van Scheveningen. De werktafel staat bij aankomst al voor u klaar.

Wij verzorgen alle materialen van het glasblok tot de teksten. De glasblokken zijn al voor u schoongemaakt en het gaatje voor de lampjes hebben wij er al voor u in gemaakt.

We beginnen de workshop met het uitzoeken van de kleur organza. Daarna gaat u deze samen met de verlichting in het glasblok doen. Als alles op z’n plek zit, dan kunnen de stickers geplakt gaan worden.

Eigen tekst op uw lamp?

De teksten kunt u zelf uitkiezen. We hebben 15 verschillende voorbeeld teksten waar u uit kunt kiezen. Deze teksten zijn uit vinyl  (sticker) gestanst. Deze gaat u uiteindelijk op lamp plakken. Dit is een precisie werkje, dus enige concentratie is vereist 🙂

Heeft u zelf een leuke tekst? Geef hem in de juiste opmaak en lettertype aan ons door en wij zorgen dat hij uitgesneden wordt.

Uiteraard helpen wij u graag als u tijdens de workshop wat assistentie nodig heeft.  Uiteindelijk is het resultaat een prachtige sfeerlamp voor in de woon of slaapkamer!

Lamp maken, leuk voor vrijgezellenuitjes en damesgroepen

Een workshop lamp maken is heel geschikt als vrijgezellenuitje of als onderdeel van een bedrijfsuitje Scheveningen!

Dol op creatieve workshops? Kijk dan ook even bij onze andere leuke workshops: tekstbord maken en strandtassen pimpen.

Prijs:
€ 25,00 per persoon exclusief BTW
Duur:
1.5-2 uur
Aantal:
vanaf 8 personen
Te boeken:
van maart t/m oktober
Contact en offerte

“ 
Wat heeft Paula er veel moeite voor gedaan om de teksten en plaatjes voor op onze lampen precies zo te maken als wij graag wilden!
Een enorm gezellige middag gehad met zeven mooie lampen als resultaat. ”

Reactie van Francine op 17 september 2016