GPS uitje

Dit GPS uitje noemen wij ook wel de GPS Beach Hunt. U gaat namelijk tijdens deze GPS route, hunten naar de eindbestemming van uw route. Dit gaat u doen met behulp van gps, een klein handig apparaatje dat u de weg door Scheveningen gaat wijzen.

U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen in Scheveningen. Als uw groep compleet is, kan het spel beginnen.

GPS uitje in teams

Onze instructeurs leggen uit, hoe het gps apparaat werkt en wat precies de bedoeling is van het spel. Uw groep wordt ingedeeld in teams, die de strijd met elkaar aangaan.

Alleen door goed samen te werken en met de juiste antwoorden en oplossingen vindt u de eindbestemming van uw gps uitje.

Ieder team start met een tas met benodigdheden, met als belangrijkste apparaat de gps. In de gps zijn coördinaten ingevoerd die u moet gaan vinden.

Op deze punten zijn kisjes, coördinaten of letters verstopt die u verder in het spel zullen brengen. Op sommige punten moeten er ook opdrachten worden volbracht..

Open de cryptex, los de opdrachten op en maak briljante foto’s

Door alle punten te vinden, de vragen juist te beantwoorden en een cryptex te openen, houdt u aan het einde van uw gps uitje een coördinaat over dat u brengt bij de eindlocatie.

Ieder team krijgt tevens ook een polaroid camera mee, voor het vastleggen van een aantal creatieve thema’s. Het team die de route het best volbrengt en de meest creatieve foto’s maakt, wint uiteindelijk het spel.

Dus gaat u er met de prijs van door of gooien Sjonnie en Anita toch nog roet in het eten? Het start en eindpunt van dit gps uitje is flexibel. Dus mocht u zelf al een diner locatie gevonden hebben, dan kunnen wij het gps uitje hierop aanpassen.

GPS uitje Scheveningen

Vindt u de eindlocatie?

Na afloop wordt er aan het winnende team een leuk aandenken aan de dag uitgereikt.

Wij werken samen met diverse strandpaviljoens voor de invulling van een barbecue of diner. Wij kunnen dit voor u mee organiseren.

Prijs:
€ 27,50 pp exclusief BTW
Duur:
3 uur
Aantal
vanaf 10 personen
Contact en offerte